Απίστευτη καταγγελία από γιατρούς του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης "Θεαγένειο", πριν από λίγο -και μάλιστα... διά ζώσης! Στο νοσοκομείο διορίστηκε... κτηνίατρος! >>>

Μάλιστα, η κτηνίατρος πήρε και θέση προϊσταμένης! Έγινε προϊσταμένη του Ιατρείου Διακοπής Καπνίσματος του νοσοκομείου (προφανώς είχε... εμπειρία, είτε ως καπνίστρια που το ΄κοψε, είτε ως γιατρός μαϊμούδων του τσίρκου...)
Ο πρώην προϊστάμενος του Ιατρείου πήγε να ζητήσει το λόγο και, όπως κατήγγειλε πριν από λίγο σε απευθείας σύνδεση, στην τηλεόραση του Σκάι και στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου "Σκάι Τώρα", του ζήτησε να αποχωρήσει "και να μην εκνευρίζει τη διοίκηση, για να μη βρει τον μπελά του"!
Κι ενώ κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει για ποιον λόγο ένα αντικαρκινικό νοσοκομείο χρειάζεται κτηνίατρο, η τραγελαφική κατάσταση στην Υγεία συνεχίζεται. Σε επίσχεση εργασίας βρίσκεται, αυτήν την ώρα, το Θεαγένειο. Οι γιατροί έχουν ξεσηκωθεί για το θέμα των εφημεριών (απλά, δεν επαρκούν για να τις καλύψουν και βλέπουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση διορισμού άλλων γιατρών, κάτι που σημαίνει πως ασκούν τα καθήκοντά τους με μεγάλη δυσκολία και είναι θέμα χρόνου να κινδυνέψουν ζωές).
Στην ίδια εκπομπή εμφανίστηκε, για να καταγγείλει την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Χρ. Παπαστεργίου. Μία λεπτομέρεια: Ο κ. Παπαστεργίου ήταν, ως τις προηγούμενες εκλογές, πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής Α Θεσσαλονίκης, του ΠΑΣΟΚ. Εγκατέλειψε αυτήν την κομματική θέση, για να κατέλθει υποψήφιος στην Α Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ (περιφέρεια στην οποία, ως γνωστόν, το "κίνημα" ανέδειξε έναν βουλευτή, τον πρόεδρό του, Ευάγ. Βενιζέλο).