Το 2ο Φόρουµ Κινητικότητας πραγματοποιείται, σήμερα, στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. >>>

Το φόρουμ, που αρχίζει στις ώρες 10:30 και θα ολοκληρωθεί στις 14:00. απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς που σχετίζονται µε την κινητικότητα στην πόλη. Στην εκδήλωση αυτή θα παρουσιαστούν: το προσχέδιο του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας και το έγγραφο διαβούλευσης για τη Εισαγωγή Ενιαίου και Ευφυούς Συστήματος Εισιτηρίων και Ηλεκτρονικής Πληρωμής, το οποίο σχεδιάζεται να εφαρμοστεί στον ΟΑΣΘ. 
Παράλληλα µε το 2ο Φόρουµ Κινητικότητας θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση – έκθεση, στην οποία θα παρουσιάζονται τα προτεινόμενα μέτρα του Σχεδίου Βιώσιμης Κινητικότητας. Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο νέο δημαρχιακό μέγαρο από σήμερα Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012 μέχρι την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012. 
Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012, όταν και κορυφώνονται οι εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, η Έκθεση θα μεταφερθεί στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας.