Μια εξαιρετικά κρίσιμη συνάντηση (16.00 ώρα Ελλάδας) θα έχει ο Αντώνης Σαμαράς με τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι στην Φρανκφούρτη, με φόντο τις πυρετώδεις διαβουλεύσεις για το νέο πακέτο μέτρων των 11,5 δις ευρώ. >>>
 Ο Α. Σαμαράς θα αναπτύξει όλες τις θέσεις της ελληνικής πλευράς, τα βήματα που έχει κάνει και σκοπεύει να κάνει προς την κατεύθυνση των μεταρρυθμίσεων, υπό ένα κλίμα που φαίνεται να βελτιώνεται υπέρ της χώρας.
 Ωστόσο, κυβερνητική πηγή σημειώνει ότι πρόκειται για μεγάλη διαδρομή, με ένα πρώτο βήμα να έχει γίνει με την απόφαση της ΕΚΤ και τις επαφές του Πρωθυπουργού με Ευρωπαίους αξιωματούχους.
 Αύριο Τετάρτη, νέες επαφές με τους εκπροσώπους των δανειστών μας αναμένεται να έχει ο υπουργός Οικονομικών. Η εν λόγω συνάντηση θα προηγηθεί της νέας σύσκεψης των τριών πολιτικών αρχηγών και στόχος είναι η εύρεση της «κοινής συνισταμένης» με την τρόικα, εν όψει του Eurogroup την προσεχή Παρασκευή στη Λευκωσία.
 Ο Γιάννης Στουρνάρας έκανε λόγο για «μια πολύ δύσκολη μάχη», ξεκαθαρίζοντας ότι δεν τίθεται θέμα καθυστέρησης στην κατάθεση των μέτρων.