Το ιταλικό περιοδικό CHI, που ανήκει στον όμιλο Μπερλουσκόνι, ισχυρίζεται πως έχει στην κατοχή του 200 " πιο free" φωτογραφίες της πριγκίπισσας της Αγγλίας, Κέιτ Μίντλετον και τονίζει πως ακόμα και η ίδια η βασίλισσα να τους πάρει τηλέφωνο, οι φωτογραφίες θα δημοσιευθούν!

Στη σημερινή του έκδοση το CHI, που ανήκει στον όμιλο Μπερλουσκόνι, θα έχει πολυσέλιδο ένθετο αφιέρωμα στις ημίγυμνες φωτογραφίες της δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον.
Οι φωτογραφίες, κυκλοφόρησαν και στην Ιρλανδία μέσω της εφημερίδας Daily Star, ενώ σύμφωνα με τις βρετανικές εφημερίδες αμερικανικά και γερμανικά έντυπα επίσης σκέφτονται να τις δημοσιεύσουν.
Το ιταλικό περιοδικό έχει στην κατοχή του συνολικά 200 φωτογραφίες από τις ιδιαίτερες στιγμές του ζεύγους κατά την διάρκεια των διακοπών του στη Γαλλία. 
Οι δικηγόροι του Μπάκιγχαμ πάντως αναμένεται σήμερα να μεταβούν στο Παρίσι για να εμποδίσουν διά της δικαστικής οδού την αναδημοσίευση των φωτογραφιών, αλλά και για να ζητήσουν αποζημίωση από το γαλλικό περιοδικό Closer. 
Ωστόσο το πριγκιπικό ζεύγος βρίσκεται σε περιοδεία στην Ασία και από τη Μαλαισία μετέβησαν στα Νησιά Σολομώντα.
Πάντως ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι έξω φρενών με τη δημοσίευση των επίμαχων φωτογραφιών της Κέιτ και απειλεί με φυλάκιση όσων εμπλέκονται στο σκάνδαλο. Η Daily Mirror μάλιστα στο εξώφυλλό της είχε για τίτλο, δήλωση του πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο οποίος σύμφωνα με το βρετανικό ταμπλόιντ δήλωσε: «Δεν θα επιτρέψω η Κέιτ να υποφέρει όπως η μητέρα μου».