Η Εθνική μας ομάδα των Παίδων αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Γαλλία στον τελευταίο αγώνα για τον 5ο προκριματικό όμιλο του EURO 2013 και δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε, η Εθνική Παίδων στην τελευταία της αναμέτρηση για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013, ήρθε ισόπαλη με τη Γαλλία με σκορ 2-2 και δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Εθνική μας βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από γκολ του Περέιρα Ντε Σα στο 49', ενώ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Δώνη στο 75'. Πέντε λεπτά αργότερα ο Σάλιακας έφερε την Ελλάδα μπροστά στο σκορ, αλλά δυστυχώς η Γαλλία αντέδρασε άμεσα, με τον Κορνέ να σκοράρει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

Συνθέσεις:

Γαλλία: Εσκάλ, Σενζεμπά, Κουλιμπαλί, Ντιαλό, Μομπελά, Νσαμ (67' Κεμέν), Κίλιτς, Κομάν, Περέιρα Ντε Σα (78' Ουρί), Κορνέ, Μοπέ (75' Ονορά).

Ελλάδα: Κότσαρης, Αρναούτογλου, Παπασπύρος, Οικονόμου, Τζανουλίνος (75' Γιαλαμίδης), Τουμανίδης, Σάλιακας, Δώνης, Παπαδόπουλος (65' Τζιτζικαλάκης), Νιούμαν (65' Στάικος), Κουλούρης.