Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε το πρώτο ημίχρονο, όπου ο Π.Α.Ο.Κ μπροστά σε 25000 κόσμο προηγείται 4-1 του συμπολίτη Άρη, στο γήπεδο της Τούμπας.


Τα γκολ:

1-0 Ο Ρομπέρ έφυγε από τα αριστερά, έφτασε στη γραμμή του άουτ, είδε τον Ιρλανδό να έρχεται, τον βρήκε με σέντρα στο ύψος της περιοχής, με μια βολίδα στην κίνηση, ο Λόρενς άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό.

2-0  Φάουλ για τον ΠΑΟΚ από τα δεξιά κοντά στο σημείο του κόρνερ, εκτελεί ο Φωτάκης, ο Κατσικάς σηκώνεται πιο ψηλά απ΄ όλους στο ύψος του πέναλτι, και με κεφαλιά σημειώνει το 2-0 στο 23ο λεπτό.

3-0  Ο Λάζαρ έφυγε από τα δεξιά, έδωσε στον Αθανασιάδη στο ύψος του πέναλτι, αυτός με το στήθος έστρωσε στον Φωτάκη, ο οποίος από το ύψος της περιοχής, έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Βελλίδη και πετυχαίνει το 3ο γκολ του Π.Α.Ο.Κ στο 30ο λεπτό.

3-1  Από κόρνερ του Κοέλιο, από τα αριστερά πρώτη κεφαλιά του Καπετάνου, δεύτερη κεφαλιά του Αγκάνο και ο Άρης μειώνει στο 39ο λεπτό.

4-1 Ο Ρομπέρ έφυγε από τα αριστερά, βρήκε με υπέροχη μπαλιά τον Αθανασιάδη και αυτός με απίστευτο γυριστό σουτ με τη μία στο 43ο λεπτό έκανε το 4-1.