Τρεις χιλιάδες πολίτες έχουν πει όχι, μέσα σε μία βδομάδα, για τα... δύο ευρώ που απαιτούνται πλέον, για να τηλεφωνήσει κάποιος στο νοσοκομείο "Παπαγεωργίου" και να κλείσει ραντεβού με γιατρό, ή για εξετάσεις. >>>

Τόσοι είναι οι πολίτες που υπέγραψαν μέχρι σήμερα το βιβλίο διαμαρτυρίας για την απόφαση της διοίκησης του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου να αναθέσει την υπηρεσία των τηλεφωνικών ραντεβού σε ιδιωτική εταιρεία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, επιβαρύνοντας τους ασθενείς με το κόστος της κλήσης που θα ανέρχεται στα 2 ευρώ ανά ραντεβού. 
Το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα συλλογή υπογραφών κατά της απόφασης της Διοίκησης του Νοσοκομείου και σήμερα από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι η συλλογή υπογραφών συνεχίστηκε μπροστά στα γραφεία της 3ης και 4ης ΥΠΕ με την υποστήριξη του Συλλόγου Νεφροπαθών Νομού Θεσσαλονίκης και του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μακεδονίας-Θράκης. 
Όπως ανέφερε η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Παπαγεωργίου, Ελευθερία Νικολιδάκη, το βιβλίο διαμαρτυρίας υπέγραψαν 2.500 πολίτες ενώ οι υπογραφές που έγιναν ηλεκτρονικά ανήλθαν στις 500. Το σύνολο των υπογραφών μαζί με ενημερωτικό κείμενο κατατέθηκαν στη συνέχεια στη Διοίκηση της 3ης ΥΠΕ.