Για τέταρτο συνεχόμενο ματς (τρίτο στο πρωτάθλημα) ο “άρρωστος” Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να νικήσει: Έμεινε στο 1-1 με τον καλύτερο Ατρόμητο, στη Λιβαδειά. >>> 

Πλέον, οι "πράσινοι" βλέπουν να απομακρύνεται από πολύ νωρίς ο τίτλος του πρωταθλητή, αφού βρίσκονται, ήδη, στο -9 κόντρα στον "αιώνιο αντίπαλο", Ολυμπιακό. Μάλιστα, δε φαίνονται ικανοί ούτε τη δεύτερη θέση να διατηρήσουν, με αυτές τις εμφανίσεις.

Οι τυπικά γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με το πέναλτι που κέρδισε ο Φορναρόλι από τον Γιαννούλη και εκτέλεσε εύστοχα ο Τοτσέ στο 40΄. Μέχρι εκείνο το σημείο, μάλιστα, ο Παναθηναϊκός είχε... μηδέν τελικές.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Περιστεριώτες "ανέβηκαν", έπαιξαν πιο γρήγορα και "φυλάκισαν" τον Παναθηναϊκό. Αφού προειδοποίησαν με τον Σουμπίνιο στο 51΄και τον Φυτανίδη στο 62, κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 77΄. Ο Ζέκα έχασε τη μπάλα μέσα στην περιοχή από τον Μπέλιτς, αυτός έδωσε στον Ιγκλέσιας και 1-1.
Παρά τις αλλαγές του Φερέιρα, ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να απειλήσει σοβαρά μέχρι το φινάλε και έμεινε για τέταρτο σερί ματς (ΠΑΣ Γιάννινα, Πανθρακικός, Μάριμπορ, Ατρόμητος) χωρίς νίκη.


Αντέδρασε με την διαιτησία του Σπάθα ο Αλαφούζος

Ο επικεφαλής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», Γιάννης Αλαφούζος, βλέποντας το ματς του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά κόντρα στον Ατρόμητο επιτέθηκε μέσω του Twitter κατά του Σπάθα και της Nova.
«Μόλις ο Σπαθας έβγαλε προκλητικά κάρτα σε Σπυροπουλο η γνώμη μου είναι ότι υπάρχει προσπάθεια αλλοίωσης του αποτελέσματος ...»ήταν τo σχόλιο του Αλαφούζου για τον Σπάθα ενώ για το συνδρομητικό κανάλι ανέφερε: «Η nova ως συνήθως αντιπαναθηναική .. Μήπως θα έπρεπε να αντιδράσουν οι οπαδοί του ΠΑΟ ;».
Από το κανάλι δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση.


Οι συνθέσεις των ομάδων
Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Πίντο, Μπουμσονγκ (65’ Βελάσκες), Βιτόλο, Μαρίνος (80’ Κουίνσι), Φορναρόλι (58’ Ζέκα), Σισοκό, Μαυρίας, Τοτσέ. 
Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Δημούτσος (72’ Μπέλιτς), Σουμπίνιο (80’ Καραμάνος), Επστάιν, Κούτσι (92’ Πίτου Γκαρσία).