Την πρώτη εφετινή της νίκη πανηγύρισε η Βέροια στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Με γκολ του Ολαϊτάν στο 65΄ η ομάδα της Ημαθίας επιβλήθηκε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, που δεν έχει «γευτεί» ακόμη την χαρά της επιτυχίας. >>>


Με κορυφαίο τον Ολαϊτάν, οι γηπεδούχοι δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες στο ξεκίνημα (Ιωάννου 6΄ και Ολαϊτάν στο 22΄), αλλά σιγά-σιγά η ομάδα της Ηπείρου πήρε τα ηνία του αγώνα. Η σπουδαιότερη ευκαιρία του πρώτου μέρους ανήκε στον ΠΑΣ, όταν στο 17΄ ο Ντε Βινσέντι «έβγαλε» τετ-α-τετ τον Γεωργίου, ο οποίος όμως νικήθηκε από τον Καντμοίρη.

Με μία πολύ καλή ευκαιρία για τη Βέροια ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Η κεφαλιά του Καφέ στο 47΄ πέρασε άουτ, ωστόσο, η υπεροχή της «Βασίλισσας του Βορρά καρποφόρησε στο 65΄. Μετά από σέντρα του Γεωργέα και σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Ολαϊτάν με σουτ «έγραψε» το 1-0. Οι παίκτες του «Αγιαξ της Ηπείρου» προσπάθησαν να βγουν μπροστά, δεν κατάφεραν όμως να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί και γνώρισαν τη δεύτερη διαδοχική ήττα τους, μένοντας στους δύο βαθμούς.


Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Τουμπάκαρης (Αθηνών), Γεωργαράκος (Αθηνών)

Βέροια (Νίκος Καρύδας): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Κάλι, Μπάρμπας (Ορέστες 56'), Γεωργέας, Καλογέρης, Πέρεζ Μορένο (Κόστλι 78'), Καφές (Βεργώνης 74'), Ολαϊτάν, Μπάργκαν, Ιωάννου.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Ταμπάσης, Λίλα, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Πάντος, Τσουκαλάς (90+1' Νικλησιώτης), Πατσατζόγλου (Ντάσιος 77'), Γεωργίου, Βίλα, Ντε Βινσέντι, Ίλιτς (Τζάνης 82').

Σκόρερ: Ολαϊτάν 65'

Κίτρινες: Μπαργκάν 90+4', Ολαϊτάν 90+7' - Λίλα 24', Γεωργίου 35', Βίλα 63', Τσουκαλάς 84'