Μακριά από τα θετικά αποτελέσματα για τέταρτο συνεχόμενο ματς έμεινε ο Παναθηναϊκός που αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Αστέρα Τρίπολης προκαλώντας με την λήξη του αγώνα τις έντονες αποδοκιμασίες των οπαδών του για το κακό αυτό πρόσωπο. Οι πράσινοι δείχνοντας κάτι μόνο στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης όπου μπορούν να διαμαρτύρονται και για ένα πέναλτι που δεν καταλόγισε ο Κουκουλάκης είχαν φάσεις και ευκαιρίες μόνο στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη όμως δεν δημιούργησαν καμία αξιόλογη ευκαιρία και έτσι το 0-0 είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα με το Τριφύλλι να δείχνει όχι ότι δεν θέλει αλλά ότι δεν μπορεί να αλλάξει πράγματα και καταστάσεις.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Πίντο, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Μαρίνος (Ζέκα 73'), Μαυρίας (Σισοκό 46'), Χριστοδουλόπουλος, Φορναρόλι (Πετρόπουλος 61'), Κουίνσι

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Φούλοπ, Πιπίνης, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης (Ντε Μπλάσις 66'), Τσαμπούρης, Ουσέρο, Άλβαρες, Ναβάρο (Καλαντζής 90'), Ράγιος, Περόνε (Γιαλούσης 90').

Σκόρερ: -

Κάρτες: Μπαρτολίνι (36΄κίτρινη), Σανκαρέ (56' κίτρινη), Τσαμπούρης (κίτρινη 67'), Τσαμπούρης (2η κίτρινη 80' - κόκκινη)

Εξέλιξη

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και είχε την κυκλοφορία της μπάλας και τον έλεγχο του αγώνα θέλοντας να πάρει από την αρχή θέση οδηγού.

Η ομάδα της Τρίπολης στην αρχή περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Οι πράσινοι είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία στο 10'. Σε μια φάση στην οποία ζητάνε πέναλτι στο Τριφύλλι. Ο Κουίνσι πολύ ωραία είδε τον Χριστοδουλόπουλο μέσα στην περιοχή αυτός πέρασε και τον Φούλοπ που του έβαλε την προβολή, στο ριπλέι φάνηκε πως ο γκολκίπερ του Αστέρα βρίσκει το πόδι του Χριστοδουλόπουλου, όμως συνέχισε τη φάση ανοίγοντας λίγο παραπάνω το κοντρόλ μην μπορώντας να πλασάρει και πέφτοντας εν συνεχεία στο έδαφος ζητώντας πέναλτι.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 19' όταν μετά από φάουλ του Παναθηναϊκού ο Αστέρας βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση με τον Ράγιος ο οποίος έκανε την τρίπλα στον Σπυρόπουλο σούταρε με το δεξί αλλά ο Καρνέζης έδιωξε.

Στη συνέχεια της φάσης η μπάλα έφτασε στον Τσαμπούρη από τα δεξιά αυτός έκανε ωραία σέντρα αλλά η κεφαλιά του Ναβάρο από το ύψος της μικρής περιοχής πέρασε έξω.

Η επόμενη καλή στιγμή του Αστέρα Τρίπολης ήρθε στο 25' με τους Αρκάδες να κλέβουν την μπάλα, αυτή έφτασε στον Κουρμπέλη ο οποίος σούταρε από μακριά αλλά ο Καρνέζης πέφτοντας σωστά στην δεξιά του γωνία έδιωξε σε κόρνερ.
Άτυχος ο Παναθηναϊκός

Οι πράσινοι πήραν και πάλι τα ηνία του αγώνα και στο 27' ο Παναθηναϊκός έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο. Ο Κουίνσι είδε ωραία τον Χριστοδουλόπουλο μέσα στην περιοχή, αυτός υποδέχτηκε ωραία την μπάλα και σούταρε με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία να χτυπάει στο έδαφος. Ο Σανκαρέ απομάκρυνε προς τον Μαρίνο ο οποίος σούταρε άστοχα.

Τρία λεπτά αργότερα και πάλι ο Λάζαρος έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την μικρή περιοχή του Αστέρα, ζύγισε το πόδι του, σούταρε με την μπάλα να φεύγει όμως πάνω από την εστία του Φούλοπ. Την ίδια κατάληξη είχε και ένα φάουλ του Χριστοδουλόπουλο στο 37'.

Οι φιλοξενούμενοι όλο αυτό το διάστημα δεν μπορούσαν να αντιδράσουν και η μόνη καλή στιγμή ήρθε στο 38' όταν ο Ράγιος κατέβασε ωραία την μπάλα, πέρασε τον Σπυρόπουλο, σούταρε αλλά ο Καρνέζης δήλωσε και πάλι παρών.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να απειλήσει και πάλι με δυο μακρινά σουτ. Ένα στο 40' από τον Μαυρία και ένα στο 42' με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Δυο σουτ όμως τα οποία έπιασε εύκολα ο Φούλοπ.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην προσπάθεια του να δώσει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στην επίθεση του Παναθηναϊκού πέρασε με την έναρξη του δευτέρου μέρους τον Σισοκό έναντι του Μαυρία στο γήπεδο. Το Τριφύλλι στο δεύτερο μέρος δεν ήταν τόσο επιθετικό όσο στο πρώτο και περιορίστηκε σε κατοχή της μπάλας.

Η πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου μέρους μάλιστα ήρθε από τον Αστέρα με τους πράσινους να χάνουν τη μπάλα στο χώρο του κέντρου ο Αλβάρεζ έδωσε ωραία την κάθετη στον Περόνε ο οποίος στο τετ α τετ με τον Καρνέζη νικήθηκε από τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού που αντέδρασε σωτήρια.

Στο επόμενο λεπτό ο Φερέιρα θέλησε να δώσει και άλλη πνοή στην ομάδα του βγάζοντας τον Φορναρόλι και βάζοντας τον Πετρόπουλο. Ουσιαστικά διατήρησε το ίδιο σχήμα και απλά άλλαξε επιθετικό θέλοντας να εκμεταλλευτεί τη δύναμη και το ύψος του Έλληνα άσου. Βέβαια και πάλι η επόμενη φάση άνηκε στον Αστέρα καθώς στο 69' ο Ράγιος έφυγε στην επίθεση σούταρε αλλά ο Καρνέζης μπλόκαρε την μπάλα.

Η πρώτη ευκαιρία από πλευράς Παναθηναϊκού στο δεύτερο μέρος ήρθε στο 69' όταν ο Κουίνσι έκανε την κούρσα άνοιξε αριστερά στον Πετρόπουλο και αυτός επιχείρησε το σουτ με την μπάλα όμως να φεύγει έξω από το αριστερό δοκάρι του Φούλοπ. Ο Φερέιρα επιχείρησε και την τρίτη του αλλαγή βγάζοντας τον Μαρίνο και βάζοντας στην θέση τον Ζέκα.

Στο 80' ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Τσαμπούρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Κουκουλάκη.Η τελευταία. υποψία και πάλι ευκαιρίας ήρθε στις καθυστερήσεις ύστερα από σέντρα του Βύντρα και κεφαλιά του Σπυρόπουλου που έφυγε ψηλά έξω