Δεν τη γλιτώνουν με τίποτα Ραπίντ και ΠΑΟΚ, για τα χθεσινά επεισόδια. Μάλιστα, με επίσημη ανακοίνωσή της, η Αυστριακή ομάδα παραδέχεται πως τα επεισόδια ξεκίνησαν από τους δικούς της οπαδούς. >>>
Στην ανακοίνωσή της, η Ραπίντ κάνει λόγο για "αχρείαστη επίθεση με φωτοβολίδες από τους οπαδούς μας", την οποία ακολούθησε "εισβολή εκατοντάδων φιλάθλων της Θεσσαλονίκης, που ανεμπόδιστοι έφθασαν στους δικούς μας οπαδούς".
Τα επεισόδια έχει καταγράψει με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου ο παρατηρητής της UEFA και, σύμφωνα με πληροφορίες, σε αυτό απαθανατίστηκαν οι οπαδοί της Ραπίντ, να ξεκινούν έναν... πόλεμο φωτοβολίδων: Με ειδικά στιλό-εκτοξευτήρες πετούν φωτοβολίδες προς τη θύρα 7 όπου βρίσκονταν λίγοι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια μπορεί κάποιος να δει τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, από τη θύρα 4, να μπαίνουν στο γήπεδο, να το διασχίζουν και να φθάνουν στην άλλη άκρη -στη θύρα 8- όπου βρίσκονταν οι οπαδοί της Ραπίντ. Τους πετούν αντικείμενα κι οι Αυστριακοί απαντούν με καρέκλες, φωτοβολίδες και πυρσούς! Στη συνέχεια, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, παίρνουν τους φλεγόμενους πυρσούς και τους... επιστρέφουν στους αυστριακούς!
Οι εικόνες μεταδόθηκαν σε όλη την Ευρώπη. Η UEFA θεωρεί ότι έχει να κάνει με αμαύρωση του αθλήματος και ο πέλεκυς θα πέσει βαρύς. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, εκτός του προστίμου, θα υπάρξει και αποκλεισμός των εδρών των δύο ομάδων για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Αυτό που φαίνεται, όμως, επίσης, στα βίντεο των επεισοδίων, είναι η απόλυτη έλλειψη αστυνόμευσης! Κανείς έλεγχος έγινε στους φιλάθλους της Ραπίντ, που μπήκαν... πάνοπλοι στο στούντιο, ενώ είχαν δείξει ώρες πριν το ποιόν τους: Προκάλεσαν επεισόδιο στα Λαδάδικα το βράδυ της Τετάρτης, προπηλάκισαν τηλεοπτικό συνεργείο λίγες ώρες πριν τον αγώνα στην πλατεία Λευκού Πύργου, έσπασαν τραπέζια και καθίσματα σε μπιραρία...

Επτά συλλήψεις οπαδών της Ραπίντ
Η αστυνομία συνέλαβε επτά οπαδούς της Ραπίντ. Πρόκειται για πέντε Αυστριακούς, έναν Πολωνό κι έναν Κροάτη, οι οποίοι συνελήφθησαν, κατά τη διάρκεια του αγώνα, στην κερκίδα των φιλοξενουμένων, αφού οι αστυνομικοί κατάφεραν πρώτα να τους απομονώσουν. Κατηγορούνται ότι «πρωταγωνίστησαν» στα έκτροπα που «αμαύρωσαν» το παιχνίδι, λίγο πριν από την έναρξή του. 
Στην κατοχή των συλληφθέντων, ηλικίας 18 έως 31 ετών, βρέθηκαν -κατά περίπτωση- φωτοβολίδες, κροτίδες, καψύλλια, εκτοξευτήρες φωτοβολίδων και μία μάσκα φουλ-φέις. Οι συλληφθέντες αναμένεται να μεταχθούν το μεσημέρι στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. 
Δείτε το βίντεο από τα επεισόδια: