Είκοσι χρόνια μετά από την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ με τίτλο «Experience», οι Βρετανοί Prodigy επιστρέφουν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη στις 13 Σεπτεμβρίου, για να εμφανιστούν στο στάδιο «Παλαί Ντε Σπορ». >>>


Το θρυλικό συγκρότημα -λίγο καιρό μετά την εμφάνισή του στην Αθήνα, στο Rockwave Festival- επιστρέφει σε ελληνικό έδαφος για να παίξει μπροστά στο κοινό της Βόρειας Ελλάδας όλα τα αγαπημένα κομμάτια τους, όπως «Breathe», «Voodoo People», «Poison», «Omen», «Invaders Must Die», «Smack My Bitch Up», «Take Me To The Hospital», «Firestarter», αλλά και τραγούδια από το καινούριο άλμπουμ που ετοιμάζουν, με τίτλο «Jetfighter».
Οι Prodigy έχουν πουλήσει περισσότερους από 25 εκατομμύρια δίσκους, έχουν πειραματιστεί με νέες ιδέες και έχουν εξελίξει τον ήχο τους. Το συγκρότημα των Liam Howlett (συνθέτης/ keyboards), Keith Flint (φωνητικά) και Maxim (mc/φωνητικά) ξεκίνησε σαν underground rave συγκρότημα και υπήρξε πρωτοπόρο του λεγόμενου big beat. Τα μέλη του στέφθηκαν βασιλιάδες της dance σκηνής και συνδυάζοντας το rave με την techno και τα breakbeats, την ηλεκτρονική ροκ και τα punk φωνητικά έφτασαν σήμερα να θεωρούνται το καλύτερο rock live act του πλανήτη,… «μία από τα 50 μπάντες που πρέπει να δεις στη ζωή σου, πριν πεθάνεις», σύμφωνα με το Q magazine.
Η σκηνική τους παρουσία είναι αξεπέραστη. Σε κάθε εμφάνισή τους δεν σταματούν να τρέχουν και να χορεύουν από άκρη σε άκρη της σκηνής, η ασταμάτητη ενέργεια τους ξεχειλίζει και παρασύρει το κοινό σε χορό μέχρι τελικής πτώσεως, ενώ παίζουν τα τραγούδια τους όσο πιο δυνατά και πιο ροκ μπορούν.

Πληροφορίες
Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε. Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 28 ευρώ, μετά την εξάντλησή τους θα κοστίζουν 35 ευρώ.

Σημεία προπώλησης
Θεσσαλονίκη: Musicland (Μητροπόλεως 102, τηλ.: 2310 264 880, Δευτέρα με Παρασκευή (πρωί): 10:30 – 14:30 & Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή (απόγευμα): 17:30 – 20:30 και Σάββατο: 10:30 – 15:00), Stereodis (Αριστοτέλους 4 τηλ. 2310 262 912). Αθήνα: Ticket house (Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς, τηλ.: 210 3608 366, Δευτέρα - Παρασκευή: 10:30 – 18:30 και Σάββατο: 10:30 – 16:00). Για αγορές μέσω Internet: www.ticketpro.gr και www.tickethouse.gr .