«Κλεμμένα όνειρα», «Βασιλιάδες», «Κλινική περίπτωση» και «Πίσω στο σπίτι». Αυτές είναι οι τέσσερις που θα φιλοξενήσει το Mega τη νέα σεζόν, εφόσον φυσικά δοθούν τα χρωστούμενα ή μέρος αυτών στους συντελεστές, για να ξαναρχίσουν τα γυρίσματα. >>>



Η πέμπτη και μοναδική καινούργια σειρά του Μεγάλου Καναλιού θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, μία φιλόδοξη σειρά που ετοιμάζουν η Ρέινα Εσκενάζι με τη Βάνα Δημητρίου και μια γερή ομάδα ηθοποιών.
Τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν της καθημερινής σειράς «Κλεμμένα όνειρα» έχουν αρχίσει από καιρό και θα συνεχιστούν από τα τέλη Αυγούστου και μετά. Άλλωστε, η συγκεκριμένη σειρά ήταν η πρώτη που πήρε το πράσινο φως για τη νέα σεζόν. Οι συντελεστές του «Πίσω στο σπίτι», από την άλλη, έχουν πάρει ένα πρώτο ok για τη συνέχεια της σειράς, αλλά προς το παρόν δεν έχουν κάποια ακριβή ενημέρωση για το πότε θα μπουν ξανά για γυρίσματα και, κυρίως, για το πότε θα πάρουν τα χρήματά τους.
Με τους «Βασιλιάδες» είναι γνωστό εδώ και καιρό τι συμβαίνει, καθώς οι συντελεστές τους παραμένουν απλήρωτοι και είναι αποφασισμένοι να μην μπουν στα πλατό αν δεν πάρουν τα χρήματά τους. Υπάρχει ένα στοκ περίπου είκοσι επεισοδίων που γυρίστηκαν φέτος, τα οποία όμως είναι αμοντάριστα και χρειάζονται συμπληρωματικά γυρίσματα. Εάν, ωστόσο, λυθεί το οικονομικό, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν ξανά το Σεπτέμβριο.
Η «Κλινική περίπτωση» σημείωσε την προηγούμενη σεζόν εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο για τη δεύτερη σεζόν ζητήθηκε επανακοστολόγηση και περικοπές. Οι πληροφορίες λένε ότι οι περικοπές θα ανέλθουν στο 20%, των ήδη πεσμένων μισθών των συντελεστών της σειράς. Ο Γιάννης Μπέζος υποστηρίζει ότι πρέπει να συνεχίσουν και όλα δείχνουν ότι αν βρεθεί λύση, ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων θα ξεκινήσει από τον Ιανουάριο.
Η μόνη καινούργια σειρά του Mega για τη νέα σεζόν, θα προβάλλεται, όπως ακούγεται, τρεις φορές την εβδομάδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα είναι μία μαύρη κωμωδία της Ρέινα Εσκενάζι και της Βάνας Δημητρίου, η οποία θα ασχολείται με τις ψυχώσεις. Βασική ηρωίδα της σειράς θα είναι μία ψυχολόγος, την οποία θα υποδύεται η Εβελίνα Παπούλια, που έχει δεσμό με έναν άλλο ψυχολόγο, το ρόλο του οποίου θα παίζει ο Νίκος Ψαρράς, την ώρα που δύο γκέι συγκατοικούν στο ίδιο σπίτι χωρίς να είναι ζευγάρι, τους ρόλους αυτούς θα υποδυθούν οι Αιμίλιος Χειλάκης και Πέτρος Λαγούτης. Ενώ ένας ιδιοκτήτης πιτσαρίας, στου οποίου το ρόλο θα δούμε τον Τάκη Σπυριδάκη, θα «παίζει» ερωτικά με δύο γυναίκες, την Τζόις Ευείδη και τη Νικολέτα Βλαβιανού. Και η συνέχεια επί της οθόνης…