Μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση της μητέρας του Jackson, η αστυνομία πήγε στην έπαυλη όπου διέμενε μέχρι τώρα με τα τρία παιδιά του βασιλιά της ποπ, μετά από καταγγελίες ότι τρία από τα αδέλφια του προσπάθησαν να φύγουν από το σπίτι με τα παιδιά.  >>> 



Αν και η αστυνομία δεν θέλησε να κατονομάσει ποια ήταν τα αδέλφια του τραγουδιστή που τσακώθηκαν έξω από την έπαυλη, διέρρευσε στο διαδίκτυο ένα video που δείχνει τη Janet Jackson και τον μεγάλο της αδελφό Jermaine να τσακώνονται άγρια.

Οι δυο τους μαζί με τον άλλο αδελφό τους, τον Randy, έφτασαν στο σπίτι και θέλησαν να φύγουν μαζί με τα τρία παιδιά του Michael Jackson. Μάλιστα η δικηγόρος της Katherine Jackson κατήγγειλε ότι τελικά τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε άλλο μέρος, χωρίς όμως να κατονομάζει πού.

«Μέλη της οικογένειας Jackson έστησαν ενέδρα έξω από το σπίτι της Katherine. Γκρέμισαν με το αυτοκίνητό τους την πύλη και έφυγαν με τα παιδιά», είπε. Ιστοσελίδες μάλιστα δημοσίευσαν ένα video, στο οποίο η Janet Jackson φέρεται να παίρνει μέσα από τα χέρια της Paris το κινητό της τηλέφωνο.

Πληροφορίες θέλουν τους διαχειριστές της περιουσίας του Michael Jackson να σκοπεύουν να ζητήσουν από το δικαστήριο να ορίσει έναν προσωρινό κηδεμόνα των παιδιών που είναι και οι κύριοι κληρονόμοι της τεράστιας περιουσίας του.