Το ξέσπασμα της κόρης του Jackson και ο πόλεμος με το θείο της

Η οικογένεια Jackson, αμφισβητεί την εγκυρότητα της διαθήκης του Michael και κατηγορεί τους δικηγόρους που διαχειρίζονται την περιουσία του για εφαρμογή πλαστού εγγράφου.  >>> Την ανακοίνωση υπογράφουν η Janet Jackson και τα αδέρφια της Jermaine, Randy, Tito και Rebbie και τονίζουν ότι οι δύο δικηγόροι που την έχουν αναλάβει πρέπει να παραιτηθούν. Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η διαχείρισή τους έχει προκαλέσει απίστευτο άγχος στην Katherine Jackson με τον Randy να μιλάει ακόμη και για εγκεφαλικό.

«Οι πράξεις σας επηρεάζουν την υγεία της και απ' ότι μάθαμε υπέστη και ένα μικρό εγκεφαλικό. Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είναι ικανή να αντιμετωπίσει το στρες στο οποίο την υποβάλλετε», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση. Εκεί είναι λοιπόν που η κόρη του Βασιλιά της ΠΟΠ αντέδρασε και έγραψε στο twitter της ότι ο θείος της λέει ψέματα! «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι όλα όσα λέγονται για τη γιαγιά μου είναι ψέματα και τίποτε δεν έχει συμβεί.

Θα ήθελα να μάθω ποιος δημιούργησε τη φημολογία, θα υπερασπιστώ την οικογένεια μου με ότι έχω, ακόμη και από τα υπόλοιπα μέλη της», γράφει η 14χρονη Paris Jackson. Συνέχισε κάνοντας επίθεση στο θείο της χαρακτηρίζοντάς τον ψεύτη. «@randyjackson8 Αγαπημένο μου ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ. Θα ήθελα να μην λες πράγματα στον κόσμο που δεν είναι αλήθεια, ευχαριστώ», μήνυμα που στη συνέχεια έσβησε από το λογαριασμό της. Όταν κάποιος της απάντησε ότι θα πρέπει να τον σέβεται κι αυτή με τη σειρά της ανέφερε «Θα πρέπει και αυτός να σέβεται τη μητέρα του».

Οι δικηγόροι που έχουν αναλάβει την διαχείριση τονίζουν ότι το γράμμα των αδερφών του Jackson δεν έχει καμία βάση και πως το πρόβλημά τους είναι πως τους άφησε όλους έξω από τη διαθήκη του γι' αυτό και θέλουν να την προσβάλλουν. Τονίζουν ότι όλα αυτά είναι άδικα καθώς πρόκειται για μια στιγμή όπου όλα πηγαίνουν καλύτερα και το οικονομικό μέλλον των παιδιών φαίνεται να εξασφαλίζονται, μετά την αποπληρωμή ενός μεγάλου μέρους του χρέους. Ο δικηγόρος της Katherine Jackson μίλησε στο CNN και τόνισε ότι η πελάτισσα του τα πηγαίνει πολύ καλά στο μεγάλωμα των παιδιών του Michael και πως είναι μια χαρά. Υπενθυμίζουμε ότι ο Michael Jackson είχε ορίσει κληρονόμο του τη μητέρα του και τα παιδιά του στη διαθήκη που άφησε πίσω του.

Σχόλια