Μερικές μπάντες απευθύνονται στο μυαλό.  Άλλες, όπως οι Flogging Molly, απευθύνονται στην καρδιά!  Αυτή η ιρλανδο-αμερικάνικη folk punk μπάντα, που στις φλέβες των μελών της τρέχει κέλτικο αίμα, επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο «παθιασμένες» εμφανίσεις! >>>


Οι Floggin Molly θα βρεθούν στο Block 33 της Θεσσαλονίκης την Τρίτη 28 Αυγούστου 2012. 
Οι διαπεραστικοί, πάντα επίκαιροι και «καυστικοί» στίχοι, οι αξεπέραστες μελωδίες, οι συγκλονιστικές live εμφανίσεις σε συνδυασμό με τον απεριόριστο ενθουσιασμό, τη μεταδοτική ενέργεια και την αφοσίωσή που δείχνουν στους fans τους, έχουν κάνει τους Flogging Molly ένα πραγματικά ξεχωριστό και αγαπητό συγκρότημα. 
«Εάν η μουσική μας δεν είχε μαντολίνο, ακορντεόν, βιολί και σφυρίγματα θα ήταν punk rock, και αν δεν είχε κιθάρα, μπάσο και drums θα ήταν παραδοσιακή Ιρλανδική μουσική. Αλλά σημασία δεν έχουν οι ταμπέλες!» λέει ο ιδρυτής του συγκροτήματος Dave King.
Έχοντας πάρει το όνομά τους από ένα τοπικό μπαρ στο Hollywood, όπου τραγουδούσαν όταν ξεκίνησαν, το Molly Malone, οι Flogging Molly δεν είναι απλώς μια μπάντα... είναι μια επταμελής οικογένεια, αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον και όλοι μαζί στη μουσική τους. 
Oι Flogging Molly δημιουργήθηκαν το 1997, με επιρροές από τους Pogues, τον Johnny Cash και τους Clash και με νοοτροπία DIY κυκλοφόρησαν το 2000 το πρώτο τους album “Swagger” για να ακολουθήσει το 2002 το “Drunken Lullabies” που έγινε χρυσό. Το 2004 με το “Within a Mile of Home” απέδειξαν την ικανότητα τους τη μία στιγμή να παίζουν rock n roll και την άλλη οι κιθάρες να “λιώνουν” για να δώσουν την πρωτοκαθεδρία στο βιολί. Το 2008 τάραξαν τα νερά με το “Float”, που ηχογραφήθηκε στην Ιρλανδία, και με τις απίστευτες εναλλαγές ρυθμού κατάφεραν να προσεγγίσουν το πλατύ κοινό. Το 2011 κυκλοφόρησε το “Speed Of Darkness” για να μας μιλήσουν για τις απίστευτες αλλαγές που έχουν συμβεί στις ζωές όλων μας. 
“Γράφουμε για τους γύρω μας, θέλουμε να πούμε στους γείτονες μας, που χάνουν τις δουλειές τους, ότι το βλέπουμε, ότι τραγουδάμε για αυτούς και για όλους τους ανθρώπους που το σύστημα τους έχει γονατίσει…”, σχολιάζει ο Dave King και συνεχίζει: “Τα φώτα έσβησαν για πολλούς από εμάς, οι ζωές μας ανατράπηκαν χωρίς προειδοποίηση, τα όνειρα μιας ζωής έγιναν σκόνη…” και όλα συνέβησαν από τη μια στιγμή στην άλλη, με την ταχύτητα φωτός…." 


Line Up 
Dave King: Vocals, Acoustic Guitar, Electric Guitar, Bodhran 
Dennis Casey: Electric Guitar, Acoustic Guitar, Vocals 
Matthew Hensley: Accordion, Concertina, Piano, Vocals 
Nathen Maxwell: Bass Guitar, Vocals 
Bridget Regan: Violin, Tin Whistle, Classical Guitar, Uilleann Pipes, Vocals 
Robert Schmidt: Mandolin, Mandola, Tenor Banjo, Five String Banjo, Vocals 
George Schwindt: Drums, Percussion



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 
Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται! 
Η τιμή των πρώτων εισιτηρίων είναι 22 ευρώ 
Μετά την εξάντλησή τους θα κοστίζουν 25 ευρώ 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 
MUSICLAND 
Μητροπόλεως 102 
Τηλ.: 2310 264 880 
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: 
www.ticketpro.gr  | www.tickethouse.gr