Η Ρόμα επικράτησε 3-0 του Αρη σε φιλικό αγώνα που έγινε στο "Ολύμπικο", σε ένα παιχνίδι που έχει μία και μόνη χρησιμότητα: Να βγάλει συμπεράσματα ο προπονητής για τα δυνατά παιχνίδια της χρονιάς που έρχεται. >>>

Να μη γελιόμαστε -και να μη χαϊδεύουμε αυτιά: Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν τεράστια. Η Ρόμα έπαιζε στο ρελαντί και, παρόλα αυτά, πέτυχε τρία γκολ: Ο Πάολο Οσβάλντο άνοιξε το σκορ για τους "τζιαλορόσι" στο 25΄ και ακολούθησαν τα γκολ των Μπράντλεϊ (71΄), Ντέστρο (86΄) με τα οποία διαμορφώθηκε το τελικό 3-0.
Ο Άρης δεν άντεξε κόντρα στη δυνατή Ιταλική ομάδα. Έδειξε πως είναι κλικ κάτω από αυτήν -όπως ήταν γνωστό άλλωστε. Το παιχνίδι θα ΄πρεπε να ΄χει... εκπαιδευτικό χαρακτήρα για παίκτες και προπονητή. Οι "κίτρινοι" πρέπει να το πάρουν απόφαση ότι θα ακολουθήσουν τη μοίρα όλων των ελληνικών ομάδων -ή, σχεδόν, όλων. Έχουν, όμως, τη βαριά φανέλα που χρειάζεται για να συνεχίσουν να παράγουν ποδοσφαιριστές και να ελπίζουν στο μέλλον.

Με τον Ντερόσι ασχολούνταν οι Ιταλοί
Σε δεύτερη μοίρα πέρασε για τους ιταλούς δημοσιογράφους το χθεσινοβραδινό φιλικό. Προτίμησαν να ασχοληθούν με τον Ντε Ρόσι και τις φήμες περί μετακίνησής του στη Μάντσεστερ Σιτι. Ο διεθνής ιταλός μέσος και δεύτερος αρχηγός πίσω από τον Τότι, αποθεώθηκε από τους τιφόζι των τζιαλορόσι πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ενώ αρκετά πανό αναρτήθηκαν με περιεχόμενο που αφορούσε τον παίκτη.
Η "Corriere dello Sport" στο πρωτοσέλιδό της γράφει "Ντε Ρόσι για πάντα και τρία γκολ η Ρόμα" ενώ χαρακτηρίζει φιέστα το παιχνίδι με τον Άρη. Στην ηλεκτρονική της έκδοση το θέμα έχει τίτλο: "Η Ρομα παρέσυρε τον Άρη επικρατώντας με 3-0 στη γιορτή που στήθηκε στο Ολίμπικο μπροστά σε 35.000 τιφόζι".
Η της Μιλανέζικη "Gazzetta dello Sport" αφιερώνει, όπως είναι φυσικό, ελάχιστα: "Η "Ρόμα κέρδισε με 3-0 τον Άρη και άρεσε", λέει, ενώ στην ηλεκτρονική της έκδοση σχολιάζει το πληθος που πήγε στην επιστροφή του Ζέμαν και στο χειροκρότημα στον Ντε Ρόσι.

Επιστρέφει ο Άρης

Η αποστολή του Αρη είναι προγραμματισμένο να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι.
Οι συνθέσεις:
ΡΟΜΑ: Στεκέλενμπουργκ (74’ Λόμποντ), Πίρις (81’ Ντοντό), Μπουρντίσο, Κάσταν (61’ Ρομανιόλ), Μπαλτζαρέτι (61’ Ταντέι), Μπράντλεϊ, Ντε Ρόσι (61’ Φλορέντζι), Πιάνιτς (74’ Μαρκίνιο), Λόπες (74’ Λαμέλα), Οσβάλντο (74’ Ντέστρο), Τότι (61’ Μπόγιαν).
ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Ασλανίδης, Νταμαρλής, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Καζναφέρης (80’ Αγγελούδης), Τριανταφυλλάκος, Σουνάς (46’ Μαργαρίτης) Παπαστεριανός (61’ Αντωνιάδης), Καπετάνος (59’ Γκέσιος), Ηρακλής (λ.τρ. 76’ Τσουκάνης).