Ο Αντώνης περνάει όμορφες στιγμές με την αγαπημένη του, Ιωάννα Μπούκη. Ο φακός της Real life τους συνέλαβε στο νυχτερινό κέντρο Thalassa, που τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος...  >>> 



Την περασμένη εβδομάδα το ζευγάρι πραγματοποίησε μαζί κοινή εμφάνιση, διαψεύδοντας τις φήμες για χωρισμό. Ο Αντώνης αδιαφορεί πλεόν για το αν η σχέση του με τη Κρητικιά αισθητικό απασχολεί τον Τύπο. Την ίδια στιγμή δίνει την καλύτερη απάντηση σε όσους στην αρχή της γνωριμίας τους, προδίκασαν την πρόωρη έκβαση της σχέσης τους λέγοντας πως δεν θα αργήσουν να μπουν οι τίτλοι τέλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες στα μέσα της περασμένης άνοιξης ,η όμορφη αισθητικός που κατάγεται από το Ηράκλειο της Κρήτης, δέχτηκε μια επαγγελματική πρόταση και μετακόμισε στην Αθήνα, κάτι που γέμισε χαρά το ευτυχισμένο ζευγάρι.

Ο Αντώνης και η Ιωαννά Μπούκη φροντίζουν να περνάνε αρκετό χρόνο μαζί. Προτιμούν τις εξόδους στα βόρεια προάστια, κάτι που οφείλεται στο γεγονός ότι η μόνιμη κατοικία του παρουσιαστή των ειδήσεων βρίσκεται στον Άγιο Στέφανο. Το ζευγάρι κρατάει μυστικό τον προορισμό που έχει επιλέξει για το πρώτο τους κοινό καλοκαίρι.