Τυπικά ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι από χθες το βράδυ ο Ιβάν Σαββίδης.  >>> 



Η διοίκηση ενημερώθηκε από τη συνεργαζόμενη τράπεζα ότι ο ομογενής επιχειρηματίας έβαλε τα χρήματα που είχαν συμφωνηθεί στον ειδικό λογαριασμό για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Αυτό σημαίνει ότι ο Σαββίδης είναι πλέον το αφεντικό του συλλόγου, έχοντας στην κατοχή του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Πρόθεση του Σαββίδη είναι να δημιουργήσει μια ομάδα από ικανούς ανθρώπους γύρω του. Για αυτό τον λόγο δίπλα του θα παραμείνει ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος πλέον θα ασχολείται αποκλειστικά με την οργάνωση του αγωνιστικού τμήματος.

Άλλωστε, η πορεία του μέχρι πρότινος προέδρου της ΠΑΕ αυτό αποδεικνύει, αφού κατά τη διάρκεια της θητείας του έγιναν οι σωστά μελετημένες και εκείνες που ωφέλησαν στο τέλος την ομάδα.

Από εκεί και πέρα, ο Σαββίδης θα ασχοληθεί με την υπόθεση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξεκινήσει από μηδενική βάση τις συζητήσεις με τον διεθνή επιθετικό.

Το ερώτημα στην προκειμένη περίπτωση που χρήζει απάντησης είναι αν ο ομογενής επιχειρηματίας δεν αποδεχθεί την υπάρχουσα προφορική συμφωνία με την ΠΑΕ, η οποία προβλέπει από 600 χιλιάδες ευρώ τα τρία πρώτα χρόνια και 400 την τελευταία χρονιά.