Τους γοήτευσε τόσο η Σαντορίνη, που το διάσημο ζευγάρι Μπραντ Πιτ, η Αντζελίνα Τζολί μαζι με τα παιδιά τους επανέρχονται στο όμορδο νησί για δεύτερη φορά μέσα στο ίδιο καλοκαίρι.  >>> 



Μετέθεσαν την ημερομηνία της άφιξής τους λόγω του συνωστισμού τουριστών που παρατηρείται στο νησί και επειδή επιθυμούν να περάσουν πιο πριβέ και αισθησιακές ημέρες και νύχτες, κάτι που έχουν πολύ ανάγκη αφού καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου είναι σε υπερένταση λόγω του προγράμματός τους που είναι πάντα φορτωμένο.

Το διάσημο ζευγάρι δεν πρόκειται να μείνει στη βίλα που απέκτησε -όπως είχε γράψει πρώτη η «Espresso»- στον Περίβολα της Οίας, αλλά σε βραβευμένο ξενοδοχείο της περιοχής. Σύμφωνα με τους ντόπιους, κάποιες εργασίες έχουν αρχίσει να γίνονται στο σπίτι που απέκτησαν εκεί, ενώ φτιάχτηκε κι ένα δρομάκι για να είναι πιο εύκολη η πρόσβαση. Τίποτα περισσότερο. Δεν αποκλείεται όμως κατά την παραμονή τους στο νησί να δώσουν εντολές για να προχωρήσουν κάποια πράγματα, να γίνουν αλλαγές που ανταποκρίνονται στην αισθητική τους, και πιθανόν να επιβλέψουν οι ίδιοι τις εργασίες.

Στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσουν, το οποίο βρίσκεται σε μια απότομη πλαγιά με θέα στο Αιγαίο από ψηλά και σε κοντινή απόσταση από τη γραφική Οία, έχουν ήδη κλείσει πέντε-έξι κατοικίες για τους ίδιους, τα παιδιά τους και τις νταντάδες που τα συνοδεύουν, αλλά και για τους παραγωγούς της Μέκκας του κινηματογράφου που θα έρθουν μαζί τους για να μιλήσουν για δουλειές, συνδυάζοντας έτσι το τερπνόν μετά του ωφελίμου.