Συνέβη κι αυτό στην Ελλάδα του 2012... Ένα περιπολικό που χρησιμοποιούνταν, σήμερα το πρωί, σε μεταγωγή κρατουμένων, έμεινε από... μπαταρία! >>>

Στο περιπολικό επέβαιναν δύο αστυνομικοί, επιφορτισμένοι με την μεταγωγή κρατουμένων στα δικαστήρια και τρεις κρατούμενοι. Είχαν ολοκληρώσει την προσαγωγή στον εισαγγελέα και οδηγούσαν τους κρατουμένους στα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης. Ή, τουλάχιστον, είχαν... αυτήν την πρόθεση. Καθώς το σταθμευμένο μπροστά στα δικαστήρια περιπολικό... δε συνεργαζόταν!
Άδικα ο αστυνομικός - οδηγός προσπαθούσε να βάλει μπρος. Το περιπολικό... αρνούνταν να συμμορφωθεί με τας υποδείξεις...
Κλήθηκε... οδική βοήθεια κι άλλο περιπολικό, που κινούνταν στην περιοχή και είχε καλώδια να δώσει ρεύμα από τη δική του μπαταρία στο χαλασμένο περιπολικό. Ευτυχώς, πρώτο έφθασε στο σημείο το δεύτερο περιπολικό κι έτσι δεν είδαμε εικόνες... απείρου κάλλους, με το όχημα της εταιρίας οδικής βοήθειας να βάζει μπρος το χαλασμένο όχημα της ΕΛ.ΑΣ.!
Όπως μας ενημέρωσαν συνδικαλιστές της αστυνομίας, η κατάσταση, δυστυχώς, δεν είναι πρωτόγνωρη. Η υλικοτεχνική υποδομή της ΕΛ.ΑΣ. ήταν άσχημη και στα χρόνια πριν την κρίση. Τώρα, με τις περικοπές, τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Μας θύμισαν, μάλιστα, ότι το περιπολικό που... γαζώθηκε από τις σφαίρες των ληστών τράπεζας στην Καβάλα, επιδιορθώθηκε με... στόκο και στάλθηκε ξανά στη μάχη κατά του εγκλήματος.

Διαβάστε επίσης: