Εύκολο βράδυ πέρασε, στο Τελ Αβίβ, ο ΠΑΟΚ. Άνετα κέρδισε την Μπνέι Γιεχούντα με 0-2 κι έκανε το πρώτο βήμα για μια καλή πορεία στο Europa League. >>>

Ο Δικέφαλος ήταν, σαφώς καλύτερος. Πιο οργανωμένος, πιο ποιοτικός, δε δυσκολεύτηκε να επικρατήσει. Μάλιστα, αν ήταν λίγο πιο ουσιαστικός στο α μέρος κι αν ο διαιτητής δεν έκλεινε τα μάτια του σε ανατροπή του Γεωργιάδη, θα είχε προηγηθεί και στο ημίχρονο.
Τελικά, χρειάστηκε να οργανωθεί περισσότερο στο δεύτερο και να υπερκεράσει την όποια αντίσταση των Ισραηλινών.
"Δίκαιο" χαρακτήρισε το αποτέλεσμα και ο Γιώργος Δώνης.  Ο Έλληνας τεχνικός του ΠΑΟΚ υπογράμμισε πως "αυτό που θα κοιτάξουμε στο επόμενο παιχνίδι, θα είναι η δεύτερη νίκη, για να πάμε στα πλέι οφ".
Το μεγάλο κέρδος για τον ΠΑΟΚ ήταν οι πιτσιρικάδες. Κοντά στους γνωστούς(Γλύκο, Γιάννου και Σταφυλίδη) προστέθηκαν, πλέον, οι Κάτσε και Πέλκας. Ειδικά ο δεύτερος, είχε συμμετοχή στο δεύτερο γκολ (του Αθανασιάδη), μοίρασε με δεξιοτεχνία το παιχνίδι κι έδειξε ότι, δίκαια πήρε τη φανέλα με το "10".
Τα γκολ: 62' Γεωργιάδης, 72' Αθανασιάδης.
Οι συνθέσεις:
Μπνέι Γιεχούντα: Εγενούγκμπα, Αζούζ, Μορί, Γκαλ, Εντρί, Ναούμ (66' Αγκάγεβ), Ιβασκεβίτσιους, Μενάσε (46' Αμπού Ζαΐντ), Μαρίνκοβιτς, Γκαλβάν (81 Λεβί), Ντλοβού
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Έτο, Κατσικάς, Κουμαλό, Λίνο, Γεωργιάδης (82' Σαλπιγγίδης), Λαζάρ(75' Κάτσε), Γκαρσία, Ρομπέρ, Γιάννου (71' Πέλκας), Αθανασιάδης.
Διαιτητής: Ραντοβάνοβιτς.
Κόκκινες: -
Κίτρινες: 38 Έτο, 56 Αζούζ, 61' Ναούμ, 89΄' Αθανασιάδης