«Χρώματα στον Ανδριώτικο βυθό». Αυτός ήταν ο τίτλος της έκθεσης φωτογραφίας της Λιλίκας Παντζοπούλου που φιλοξενείται τις τελευταίες μέρες στο Μουσείο Λαογραφίας και Χριστιανικής Τέχνης της Άνδρου.  >>> 



Στα εγκαίνια της έκθεσης την περασμένη Παρασκευή βρέθηκε και το πιο hot ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ. Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος. Ο λόγος; Η φωτογράφος δεν είναι άλλη από τη μητέρα του επιχειρηματία και...μέλλουσα πεθερά της παρουσιάστριας.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! βρέθηκε στην έκθεση και κατέγραψε τον θερμό εναγκαλισμό της Ελένης Μενεγάκη με τη μητέρα του αγαπημένου της. «Η σχέση της παρουσιάστριας με τη μητέρα του Μάκη είναι πολύ θερμή. Η κυρία Λιλίκα αγαπάει πολύ την Ελένη γιατί κάνει τον γιο της ευτυχισμένο» είπε στο περιοδικό άνθρωπος που βρέθηκε στην έκθεση.

Τ ο περιοδικό HELLO! δεν θα μπορούσε να μείνει χωρίς φωτογραφίες από το νέο μαγιό της παρουσιάστριας. Η Ελένη Μενεγάκη με φούξια μπικίνι και συνοδευόμενη πάντα από τον αγαπημένο της απολαμβάνει για μια ακόμα μέρα τα νερά της Άνδρου.