Έκτακτη συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη θα πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα.  >>>




Την Τρίτη πραγματοποιήθηκαν χωριστές συναντήσεις των εκπροσώπων των δανειστών με τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Η συνάντηση του πρωθυπουργού με τους εκπροσώπους της Τρόικας, σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, έγινε με στόχο την παροχή διευκρινίσεων γύρω από ορισμένα οικονομικά ζητήματα.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Στη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τέθηκαν τα ζητήματα του πολιτικού πλαισίου των σχέσεων της χώρας με τους θεσμικούς εταίρους.

«Ετέθησαν τα θέματα με ευθύ τρόπο και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ενημερώσει σχετικά τους πολιτικούς αρχηγούς στην αυριανή συνάντησή τους. Ως τότε, εκτιμάται ότι δεν πρέπει να ειπωθεί τίποτε περισσότερο διότι πρέπει η χώρα να έχει ένα ενιαίο και ισχυρό εσωτερικό μέτωπο» τονίζεται από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ.