Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά σε μεταφορική εταιρεία κοντά στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.  >>>

 
 
Φωτιά και σε δασική έκταση στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου. Μάχη για την κατάσβεσή της δίνουν 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα και 1 αεροσκάφος.

Στο μεταξύ σύμφωνα με το madata.gr, συνεχίζεται η επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς που ξέσπασε στη θέση Νάπη στο δρόμο προς τη Γέρα Λέσβου. Στο σημείο έχει φτάσει μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, άνδρες της οποίας έχουν πέσει στη μάχη, για τον έλεγχο και την κατάσβεση της φωτιάς. Στην επιχείρηση συνδράμουν πεζοπόρα τμήματα, εθελοντές και πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου Πετζετέλ.

Εστία φωτιάς καίει χαμηλή βλάστηση από τις 12.30 και στο Πικέρμι Αττικής, στη συμβολή της Λ. Μαραθώνος και Ανατολής. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημέρωσε ότι στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα.

Ακόμη και στο Άγιο Όρος, ξέσπασε πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε στην περιοχή Μονοξελίτης. Επί τόπου επιχειρούν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα και 2 αεροσκάφη.

Στην Κω, φωτιά κατακαίει έκταση με χαμηλή βλάστηση στο χωριό Καρδάμενα. Στο σημείο έχουν σπεύσει 14 πυροσβέστες με 4 οχήματα και 2 αεροσκάφη.

Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά στα Τέρτσα Ιεράπετρας με ισχυρές δυνάμεις να βρίσκονται στην περιοχή προσπαθώντας να τη θέσουν υπό έλεγχο. Στη φλεγόμενη περιοχή βρίσκονται 19 πυροσβεστικά οχήματα, 46 άνδρες, 2 πεζοπόρα τμήμα και ένα ελικόπτερο.

Στις περιοχές του Ανεμοδουρίου Αρκαδίας, Σολωμού Κορινθίας και στον Όλυμπο, στη θέση Παπά Αλώνι, οι πυροσβεστικές δυνάμεις εξακολουθούν να δίνουν μάχη με τις φλόγες οι οποίες καίνε δασικές εκτάσεις.

Η κυκλοφορία διεκόπη και στα δύο ρεύματα της Νέας Εθνικής Οδού Κορίνθου - Τριπόλεως, από το 84,500 χλμ. (κόμβος Αρχ. Κορίνθου) έως το 100 χλμ. (κόμβος Αγίου Βασιλείου), λόγω της πυρκαγιάς στην Αρκαδία. Η κυκλοφορία διεξάγεται από την Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου - Άργους.