Ξανά στο προσκήνιο η δολοφονία του αξέχαστου ηθοποιού, Νίκου Σεργιανόπουλου!  >>>


 
Το θέμα της δολοφονίας του ηθοποιού άνοιξε ξανά, αφού ο Γεωργιανός περιμένει με υπομονή και ελπίδα την απόφαση του εφετείου τον ερχόμενο Οκτώβριο, όπου θα αποφανθεί για την μετατροπή της ποινής του. Έτσι με αφορμή αυτό, προκλήθηκε «διαμάχη» μεταξύ των δύο πλευρών, μεταξύ των δικηγόρων τόσο του θύματος όσο και του δράστη. Ο δικηγόρος του Νίκου Σεργιανόπουλου, Αλέξης Στεφανάκης δήλωσε: «Είμαι ο δικηγόρος του Νίκου και μετά της οικογένειας Σεργιανόπουλου στη δίκη με κατηγορούμενο αυτό το ανθρωπόμορφο κτήνος που τον κατέσφαξε με 27 μαχαιριές για δύο λάπτοπ και ένα τηλέφωνο!

Στο πρώτο δικαστήριο η ποινή που του είχε επιβληθεί ήταν μόλις 22 χρόνια. Τώρα αυτό που μπορεί να περιμένει με ανυπομονησία είναι η ποινή της ισόβιας κάθειρξης! Επιτέλους η ελληνική κοινωνία έχει συνειδητοποιήσει ότι κάποιοι λαθρομετανάστες απλά σφάζουν ανθρώπους σαν το δολοφόνο του Νίκου ή χτυπάνε κοριτσάκια στα βράχια της Πάρου απλά για ένα κινητό! Τέλος, θέλω για πολλοστή φορά να τονίσω ότι δεν υπάρχει καμία σχέση με την υπόθεση της σύλληψης του Νίκου για μικροποσότητα ναρκωτικών! Κανένα όνομα δεν έδωσε τότε, κανενός εμπόρου γιατί όπως είναι φυσικό, απλά κανένα όνομα δεν ήξερε!

Αυτός είναι ο δολοφόνος του Νίκου και επαναλαμβάνω τον κατάσφαξε για δύο λάπτοπ και ένα κινητό». Ενώ πριν από λίγο, ο συνήγορος υπεράσπισης του Γεωργιανού, Δημήτριος Γκαβέλας δήλωσε : «Η υπόθεση της δολοφονίας του Νίκου Σεργιανόπουλου αναμένεται να κριθεί από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών. Η υπόθεση αυτή έχει χαρακτηριστεί από την ελληνική κοινωνία έγκλημα πάθους σε βρασμό ψυχικής ορμής και αναμένεται να επικυρωθεί η άποψη της κοινωνίας με απόφαση Δικαστηρίου. Καμία σχέση δεν έχει με άλλες υποθέσεις ειδεχθών εγκλημάτων που έχουν συμβεί στη χώρα μας.

Η πολιτική αγωγή προσπαθεί να συνδέσει τη δολοφονία με, δήθεν, κίνητρο ληστείας. Παραλείπει, όμως, να αναφέρει ότι ο κατηγορούμενος στην υπόθεση αυτή δεν εισέβαλε στο σπίτι του θύματος, αλλά προσκλήθηκε, δεν βίασε αλλά υπέστη σεξουαλική ταπείνωση που είχε υπόβαθρο "ουσίες και οινοπνεύματα". Στην προκείμενη υπόθεση, σε αντίθεση με άλλες, υπάρχουν δύο θύματα και δύο θύτες, από τους οποίους ζει μόνον ο ένας, δυστυχώς».