Τα κατάφερε ο Ζακ Γαλυφιανάκης! Έκανε τους παπαράτσι να... παραπατούν, λες και συνέρχονταν από άγριο μεθύσι, λες και βρίσκονταν σε... hangover(για να θυμηθούμε τη μεγάλη του επιτυχία). >>>

Ο 42χρονος Γαλυφιανάκης υποτίθεται ότι θα παντρεύονταν την αρραβωνιαστικιά του, Quinn Lundberg, το περασμένο Σαββατοκύριακο στον Καναδά. Αυτό ανέφεραν δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου. Αλλά, μετά την περασμένη Πέμπτη έπεσε... σιγή ασυρμάτου!
"Υποτίθεται ότι ο ηθοποιός θα μας ειδοποιούσε, αλλά δεν το έκανε", έγραφε το τοπικό κουτσομπολίστικο site του Βανκούβερ, Vancitybuzz.com. Κι οι παπαράτσι πήραν... σβάρνα όλες τις ελληνορθόδοξες εκκλησίες της περιοχής, ψάχνοντας τον Ζακ και την Κουίν, αλλά... μάταια!
Στο τέλος, το site ανέφερε, ότι ο διάσημος κωμικός ηθοποιός παντρεύτηκε σε μια σεμνή τελετή στο  UBC Farm – μια φάρμα που ανήκει στο Πανεπιστήμο της Βρετανικής Κολούμπια. Η φάρμα έχει φιλοξενήσει και στο παρελθόν αρκετούς παραδοσιακούς γάμους, σε ένα τοπίο με... σπαρτά και δένδρα κι είχε κλείσει νωρίς το περασμένο Σάββατο. Ενημέρωση, πάντως, δεν υπήρξε -ούτε επιβεβαίωση.
Ο Γαλιφιανάκης και η Λούνμπεργκ βγαίνουν μαζί εδώ και αρκετά χρόνια, σύμφωνα με δημοσίευμα του 2011, του Rolling Stone. Στη συνέντευξή του τότε ο Γαλυφιανάκης είχε δηλώσει πως η Κουίν είναι... και γ*μ* ("Quinn is the coolest," ήταν η ακριβής του έκφραση) κι ότι ζητάει παιδιά "εδώ και δέκα χρόνια! Θα μου άρεσε να υιοθετήσω", παραδέχεται.