Την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί εξέφρασε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και σε συνέντευξή της μίλησε για τα χρόνια που αναπολεί, τις αγαπημένες της συνήθειες, τις φιλίες στη showbiz και τα σχέδιά της!  >>>


 
«Θα ήθελα να με επισκεφθεί σύντομα ο πελαργός. Αν τύχει πολύ ευχαρίστως, αν και αυτά δεν προγραμματίζονται κιόλας», είπε η αγαπημένη ηθοποιός, που πριν από περίπου 10 μήνες παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Βαγγέλη Μητρογιάννη, έπειτα από 22 χρόνια γνωριμίας και 2 χρόνια σχέσης.

Αν και υποχρεώσεις για τους «Βασιλιάδες» δεν έχει, η Αλεξάνδρα δεν κάνει διακοπές, αφού πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Σ’ Αγαπάω, Αλλά…»: «μ’ αρέσει πάρα πολύ αυτό που κάνω, είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό, για αυτή την παράσταση που παίζω και δεν έχω κανένα πρόβλημα που θα μείνω στην Αθήνα. Ούτως ή άλλως, έχω ρεπό Δευτέρα – Τρίτη για να πηγαίνω για μπάνια και να ξεκλέβω χρόνο. Θεωρώ πως είμαι και τυχερή που μέσα σ’ όλη αυτή τη κρίση έχω δουλειά».

Με την Τιτίκα που ενσαρκώνει στην σειρά του Mega δεν έχει κοινά. Ωστόσο, υπάρχουν ρόλοι στο θέατρο που θα ήθελε να ερμηνεύσει. Όπως δηλώνει, στην Επίδαυρο δεν έχει παίξει και θα το ήθελε αν της γινόταν η πρόταση, ενώ δεν έχει να ντραπεί για καμία από τις δουλειές που έχει κάνει.

«Αναπολώ γλυκά τα παιδικά μου, είναι κάποια πολύ ωραία χρόνια που πέρασαν με πολλές δουλειές, αγαπημένες δουλειές και με πολλές εμπειρίες», λέει σε άλλο σημείο της συνέντευξης η ηθοποιός, που ξεκαθαρίζει πως από τα 21 χρόνια καριέρας που έχει είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσει μία στιγμή ως καλύτερή της!

Όσο για τις φιλίες της από τον χώρο της showbiz; «Έχω κάνει φιλίες με πολύ λίγους συναδέλφους. Δηλαδή με ένα - δύο, όχι αυτοί όχι παραπάνω. Η Πέγκυ Τρικαλιώτη είναι μια πολύ καλή μου φίλη και ο Κλέωνας ο Γρηγοριάδης επίσης», αναφέρει.

Κι αν αναρωτιέσαι τι κάνει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου όταν σβήνουν τα φώτα, η ίδια αποκάλυψε μερικές από τις «αδυναμίες» της: αγαπάει να βλέπει θέατρο, ακούει μουσική –από souis sol και house μέχρι ελληνικά- και αγαπημένο της βιβλίο είναι η «Μεγάλη Χίμαιρα» του Μάνου Καραγάτση.