Το κύμα καύσωνα θα υποχωρήσει από την Πέμπτη και θα έρθουν βροχούλες σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία! >>>


Αναλυτικά η πρόγνωση ανά περιοχή:

Αττική: με τους 41 θα «φλεράρει» ο υδράργυρος, όσο τα μποφόρ θα πιάνουν 6αράκια από βόρειες διευθύνσεις. Τυχερούληδες οι κάτοικοι των βορείων προαστίων της Αθήνας, όπου η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη: από 24 έως 38 θα δείξει το θερμόμετρο, με τοπικές νεφώσεις να «σκάνε» το μεσημέρι και τους ανέμους νότιους μεταξύ 3 και 4 μποφόρ.

Μακεδονία, Θράκη: από 22 μέχρι 41 θα δείξει το θερμόμετρο, παρά τα συννεφάκια που θα εμφανιστούν τις μεσημεριανές ώρες και το βοριαδάκι από 2 μέχρι 4 μποφόρ.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: τοπικά τους 42 θα «πιάσει» ο υδράργυρος, με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα στο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: 42 βαθμούληδες κι εδώ, με τοπικές νεφώσεις και βοριαδάκι 3 μέχρι 5 μποφόρ.

Κυκλάδες, Κρήτη: δροσιά στα νησάκια μας, με το θερμόμετρο να «παίζει» από 25 έως 36 βαθμούς και τους ανέμους από βόρειες διευθύνσεις, 5 και τοπικά 7 μποφόρ.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: μεταξύ 25 και 37 βαθμών θα κυμανθεί η θερμοκρασία και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως 7 μποφόρ.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, την Πέμπτη, στη Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανώς στις ορεινές περιοχές της Ηπείρου και της Θεσσαλίας θα έχουμε σποραδικές βροχές το μεσημεροαπόγευμα. Η θερμοκρασία θα πέσει λίγο στα βόρεια, ενώ μεγαλύτερη πτώση αναμένεται την Παρασκευή.