Η φιλία που δένει τη Δέσποινα Βανδή με την Έλλη Κοκκίνου είναι κάτι για το οποίο και οι δυο κυρίες έχουν μιλήσει κατά καιρούς.  >>>
 

 
Οι δυο τους αυτό το καλοκαίρι συνεργάζονται επί σκηνής και κάνουν περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, όπου εμφανίζονται σε μεγάλα νυχτερινά κέντρα και συναυλιακούς χώρους. Και κάπου εδώ εμπλέκεται το όνομα του Παναγιώτη Βασιλειάδη, του πρώην συζύγου της Έλλης Κοκκίνου, με τον οποίο έχουν βρεθεί αρκετές φορές αντιμέτωποι στις αίθουσες των δικαστηρίων μετά το διαζύγιό τους, αλλά παραμένουν δυο καλοί γονείς για τον γιο τους, Αλέξανδρο και προσπαθούν να διατηρούν καλές σχέσεις.

Η Έλλη και ο Παναγιώτης θα συναντηθούν ξανά το Σάββατο 4 Αυγούστου, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα, εκεί που ο επιχειρηματίας διατηρεί το νυχτερινό κέντρο Volcano. Εκεί θα εμφανιστεί αύριο η Έλλη με τη Δέσποινα Βανδή!

"Είναι όλα καλά και ο ίδιος ο Παναγιώτης Βασιλειάδης ήταν ο άνθρωπος που είχε την επιθυμία να εμφανιστούν στο μαγαζί του η Δέσποινα και η Έλλη και ήρθε σε επαφή με τον υπεύθυνο της περιοδείας τους στην εταιρία Spicy" λέει άνθρωπος του καλλιτεχνικού χώρου που γνωρίζει καλά το παρασκήνιο και συνεχίζει:

"Είναι δυο άνθρωποι που διαχωρίζουν την προσωπική ζωή από τα επαγγελματικά τους. Ο Παναγιώτης ξέρει πολύ καλά ότι η πρώην σύζυγός του και η Δέσποινα Βανδή είναι δυο καλλιτέχνιδες που ο κόσμος αγαπάει και θα βρεθεί στο Volcano για να τις δει".