Οχι μόνο δεν πουλάει το σπίτι του στη Βουλιαγμένη ο Λευτέρης Πανταζής, αλλά αγόρασε κι ένα ακόμα, το οποίο σκοπεύει να το κάνει δώρο στην κόρη του, στο πιο σπουδαίο απόκτημα της ζωής του!  >>> 



Είναι μια μεζονέτα στο Μαϊάμι, δίπλα στο κύμα, που θα δωρίσει στην Κωνσταντίνα, η οποία σπουδάζει σε δραματική σχολή στην Αμερική.

Ο Λε-Πα έκανε ήδη την αγορά και εντός των ημερών θα παραδώσει το κλειδί στο «ωραιότερο μωρό του κόσμου», που δεν γνωρίζει ακόμα ότι έχει γίνει ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού που πάντα ονειρευόταν. «Θα το μάθει μέσα από την "Espresso" και θα είναι η έκπληξή μου για εκείνη» εξομολογείται ο Λευτέρης Πανταζής, δίνοντάς μας όλες τις σχετικές λεπτομέρειες:

«Είναι ένα διώροφο νεόκτιστο σπίτι 168 τ.μ., 70 μέτρα από τη θάλασσα, στο Μαϊάμι. Πάνω είναι οι κρεβατοκάμαρες και κάτω τα σαλόνια. Εχει κήπο και πισίνα. Στοίχισε 260.000 δολάρια και με βοήθησαν να το βρω κάποιοι Ελληνες σφουγγαράδες εκεί, με καταγωγή από την Κάλυμνο, που τους γνώρισα όταν έδωσα μια μουσική παράσταση στο καζίνο "Hard Rock" στη Φλόριντα».

Και βέβαια, όταν ο δημοφιλής τραγουδιστής επισκεφθεί το φθινόπωρο την Αμερική για σειρά συναυλιών θα φροντίσει να επιπλώσει το σπίτι της Κωνσταντίνας και να της το παραδώσει κομπλέ. Αλλωστε είναι γνωστό πως ο Λε-Πα ύστερα από τόσα χρόνια στο τραγούδι γνώρισε πολύ δόξα και έβγαλε αρκετά χρήματα, ώστε να μπορεί κάποια στιγμή σε δύσκολους και χαλεπούς καιρούς να ανταποκριθεί στις ανάγκες της οικογένειάς του.

Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που δούλευε ατελείωτες ώρες -το κάνει ακόμη και τώρα- προκειμένου να μπορέσει να φτιάξει μια περιουσία που να του επιτρέπει να ζει και να χαίρεται όσα με πολύ κόπο και ιδρώτα απέκτησε.

Οσον αφορά τώρα ότι βγάζει το δικό σπίτι του στη Βουλιαγμένη στο σφυρί, ο τραγουδιστής έχει να μας δώσει τις εξηγήσεις του:

«Οταν είχα πάει στη Ρωσία γνώρισα έναν τραπεζίτη που έχει 80 τράπεζες. Πέρσι τα παιδιά του με επισκέφθηκαν στο σπίτι μου και το βρήκαν πολύ όμορφο. Μάλιστα, εξέφρασαν την επιθυμία να κτίσουν ένα πανομοιότυπο σπίτι στα νότια προάστια, από τη Βουλιαγμένη μέχρι το Λαγονήσι. Μία κυρία που ήταν μαζί τους φωτογράφισε το σπίτι και οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου και προφανώς κάποιοι υπέθεσαν ότι πουλάω το σπίτι μου. Απορώ όμως, γιατί δεν με κάλεσαν να με ρωτήσουν...»

Ο Λευτέρης Πανταζής αυτή την περίοδο οργώνει τα κλαμπ και τα νυχτερινά κέντρα της χώρας, συγκεντρώνοντας πλήθος νέων που διψάνε να το ρίξουν έξω ώστε να ξεχαστούν από την άσχημη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε όλοι.

Τέλος, ο Λε-Πα τον Σεπτέμβριο παίρνει τις βαλίτσες του για το εξωτερικό, μια και στις 15 του μήνα έχει προγραμματισμένη συναυλία στο Ισραήλ, μετά στην Αργεντινή, στις 21 στην πόλη Μπραζίλια της Βραζιλίας, στις 22 στο Σάο Πάολο και από τις 26 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στην Αμερική.