Ο Γιώργος Δώνης αναφέρθηκε στους λόγους που οδήγησαν τον ΠΑΟΚ στην ανατροπή επί της Ραπίντ, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του είχε ηρεμία στο παιχνίδι της.  >>>


"Το μεγαλύτερο πρόβλημα στα επίσημα ματς είναι ότι στο διάστημα της καθολικής υπεροχής δεν σκοράρουμε και δεν παίρνουμε το προβάδισμα που πρέπει. Αυτό συνέβη σήμερα μέχρι το 25' και είναι κάτι που μας προβληματίζει γιατί πρέπει να βρούμε λύση", είπε αρχικά.

Και προσέθεσε: "Στο άλλο κομμάτι η ομάδα διατηρεί τη φιλοσοφία της, προσπαθούμε να έχουμε ήρεμους τους παίκτες όπως και να πάει το ματς. Ηταν στραβό παιχνίδι και με τον τρόπο που δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες και τον τρόπο που δεχτήκαμε το γκολ αλλά και όταν δείχναμε ότι μπορούσαμε να πετύχουμε δύο και τρία γκολ μείναμε με δέκα παίκτες".

Για τον λόγο που γύρισε το ματς: "Πολλές φορές είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Το σημαντικό είναι ότι ήμασταν αγχωμένοι μετά το γκολ που δεχτήκαμε γιατί φτιάξαμε φάσεις και μία από αυτές ήταν από αυτές που λέμε ότι δεν χάνονται με τον Αθανασιάδη. Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε την ίδια δημιουργικότητα αλλά ελέγχαμε καλύτερα το παιχνίδι. Διατηρήσαμε την ίδια φιλοσοφία ανεξάρτητα από το σύστημα και είχαμε την ηρεμία για να ανατρέψουμε το σκορ".

Πρόσθεσε πως: "Ανεξάρτητα αν τα δύο τέρματα μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα που έχω εγώ ήταν ότι ήμασταν καλύτερη στο πρώτο μέρος. Οι αλλαγές προσώπων μας έκαναν καλύτερους. Δεν ήταν απαραίτητα λάθος το γκολ που δεχτήκαμε, καμιά φορά πρέπει να παραδεχόμαστε ότι οι αντίπαλοι κάνουν πολύ ωραίες ενέργειες. Ο Αλάρ έκανε πολύ ωραία κίνηση άσχετα αν η Ραπίντ δεν έκανε άλλη φάση μέχρι εκείνο το σημείο. Εμείς θέλουμε όλοι οι παίκτες να φτάσουν σε καλό επίπεδο και από εκεί και πέρα να έχω εγώ το πρόβλημα για να παρατάξω την ομάδα".

Για την ρεβάνς τόνισε: "Το παιχνίδι της Πέμπτης θα είναι διαφορετικό. Η Ραπίντ παίζει στην έδρα της και θα ασκήσει πίεση. Εμείς πρέπει να είμαστε καλοί στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουμε την πρόκριση".