Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη της Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος ότι καθηγητής γυμνασίου που είχε συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη για παιδική πορνογραφία είχε τοποθετήσει μέσα στη σχολική αίθουσα κρυφή κάμερα και βιντεοσκοπούσε μαθητές!  >>>

Οπως ανακοινώθηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρέθηκαν βίντεο παιδικής πορνογραφίας, με πρωτότυπες βιντεοσκοπήσεις εφήβων μέσα σε αίθουσα διδασκαλίας.

«Ειδικότερα, τον Ιανουάριο του 2010 συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, 42χρονος καθηγητής Γυμνασίου, διότι σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν ψηφιακά πειστήρια, τα οποία περιείχαν πλήθος αρχείων παιδικής πορνογραφίας.

Μετά από συνεργασία της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, διαπιστώθηκε σε εργαστηριακή εξέταση που διενεργήθηκε, η ύπαρξη πλήθους αρχείων εικόνων και βίντεο παιδικής πορνογραφίας, καθώς και πρωτότυπες βιντεοσκοπήσεις εφήβων, πιθανόν μαθητριών, μέσα σε αίθουσα διδασκαλίας» αναφέρεται στην ανακοίνωση. Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές «οι βιντεοσκοπήσεις αυτές, οι οποίες ανέρχονται στις 80 είχαν γίνει μέσω υπολογιστή ενώ φέρεται ότι κάμερα είχε τοποθετηθεί σε τέτοια σημεία της αίθουσας, ώστε να είναι δυνατή η λήψη απόκρυφων σημείων του σώματος των μαθητών».

Τα αποτελέσματα της εργαστηριακής εξέτασης αλλά και της έρευνας που συνεχίζεται από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υποβλήθηκαν άμεσα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.


από το aggelioforos.gr