Κίνηση ΜΑΤ πέτυχε η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Το μπάσκετ του Δικεφάλου κατάφερε, σε μια πολύ δύσκολη –οικονομικά- εποχή, να κλείσει δύο χορηγίες με εταιρίες του ομίλου Κοντομηνά! >>>

 

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ:

"Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ο Όμιλος Κοντομηνά ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία μεγάλη συνεργασία, στο πλαίσιο της οποίας τρεις εταιρίες του Ομίλου, η ασφαλιστική εταιρία Prime Insurance, τα Village Cinemas και η τηλεόραση του Alpha, θα είναι οι βασικοί χορηγοί της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Η μεγάλη συμφωνία επικυρώθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του Ομίλου Κοντομηνά στην Αθήνα, με την υπογραφή των συμβολαίων από τον πρόεδρο του Ομίλου κ.Δημήτρη Κοντομηνά και τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ.Μπάνε Πρέλεβιτς. Στη συνάντηση των δύο πλευρών συμμετείχαν επίσης ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος και ο σύμβουλος του Ομίλου Κοντομηνά κ. Μανόλης Μαλέλης.

Η έναρξη της συνεργασίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τις εταιρίες Prime Insurance,  τα Village Cinemas και την τηλεόραση του Alpha του Ομίλου Κοντομηνά, σηματοδοτεί την αρχή μίας πολύ δυνατής σχέσης, που ευχή όλων, αλλά και στόχος είναι να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο και να προσφέρει σημαντικά οφέλη και στις δύο πλευρές".