Τα μέλη της διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής ενημερώνουν στις 12 το μεσημέρι για την πώληση της ΑTEbank ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γεώργιος Προβόπουλος. >>>
Την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι της Αγροτικής έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στο κεντρικό κατάστημα της ΑΤΕbank στην Πανεπιστημίου και πορεία προς τη Βουλή.
Η ενημέρωση από τους κ.κ. Στουρνάρα και Προβόπουλο πραγματοποιείται έπειτα από σχετικό αίτημα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΚΚΕ
Με επιστολή τους προς τον πρόεδρο της Βουλής, Ευ. Μεϊμαράκη και τον πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, Αντ. Μπέζα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν να παραστεί στη σημερινή συνεδρίαση και ο διοικητής της Αγροτικής Τράπεζας, Θεόδωρος Πανταλάκης.
«Η παρουσία του στην Επιτροπή, προκειμένου να εκθέσει τις απόψεις του για την πορεία και την κατάσταση της ΑΤΕ, κρίνεται για προφανέστατους λόγους όχι μόνο χρήσιμη αλλά απόλυτα απαραίτητη και αναγκαία», υπογραμμίζεται στην επιστολή.