paok_karpati_athansiadis_goal

Φουλ οι μηχανές στον ΠΑΟΚ, για την πρώτη επίσημη αναμέτρηση της χρονιάς, αυτήν με την Μπνέι Γιεχούντα, στο Τελ Αβίβ, για τα προκριματικά του Europa League.  >>>

 

Ο νεαρός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κατσικάς, σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι ο Δικέφαλος στοχεύει στο “μηδέν” στην άμυνα και σε ό,τι καλύτερο στην επίθεση, παίζοντας το παιχνίδι του κι όχι προσαρμοζόμενος στο παιχνίδι των Ισραηλινών.

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, θα πρέπει να έχουμε αυτοσυγκέντρωση. Αν την έχουμε, θα κερδίσουμε σχετικά εύκολα", είπε. Και πρόσθεσε πως "αν κρατήσουμε το μηδέν πίσω, τότε σίγουρα θα έρθει και ένα γκολ. Δεν έχουμε ασχοληθεί πολύ με την ομάδα. Μας έχει πει ο προπονητής για 2-3 παίκτες, αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο στο βίντεο".

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δε φαίνεται να ανησυχούν για τη ζέστη του Τελ Αβίβ. “Εδώ και ένα μήνα έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες θερμοκρασίες. Δεν πιστεύω να έχουμε πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα”, λέει ο Κατσικάς.

Όσο για το αν θα συμπεριηφθεί στην 11άδα, τονίζει πως “θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να δείξω τι αξίζω εφόσον αγωνιστώ”.

Χωρίς Σταφυλίδη στο Τελ Αβίβ

Χθες, ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τους 20 της αποστολής κι άφησε στη Θεσσαλονίκη τον Κώστα Σταφυλίδη λόγω ενοχλήσεων του νεαρού άσου. Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε πριν από λίγο για το Τελ Αβίβ και στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Μπορεί να μην πήρε τον Κώστα Σταφυλίδη μαζί του ο Γιώργος Δώνης αλλά στην αποστολή μπήκε ξανά ο Γιώργος Φωτάκη μετά την εγχείρηση καταρράκτη στην οποία υποβλήθηκε.

Οι 20 παίκτες της αποστολής του ΠΑΟΚ: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιακουμής, Γιάννου, Γλύκος, Ιντζίδης, Κατσικάς, Κωνσταντινίδης, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Λίνο, Έτο, Γκαρσία, Κάτσε, Κουμάλο, Λάζαρ και Ρομπέρ.