Ο Λίαμ Λόρενς και ο Ματέους Βιβιάν θα αποτελέσουν τα τελευταία αποκτήματα του ΠΑΟΚ για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.  >>> 

 
Στον «Δικέφαλο του Βορρά» τονίζουν ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας παραμένει ως έχει και δεν αλλάζει μετά την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ από τον Ιβάν Σαββίδη.

Από εκεί και πέρα, οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να ασχοληθούν με την υπόθεση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα υπογράψει νέο συμβόλαιο. «Ο πρόεδρος βρίσκεται σε διαρκή επαφή μαζί του και βρισκόμαστε σε καλό δρόμο», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών και ο 31χρονος επιθετικός θα μείνει με μειωμένες αποδοχές.

«Πρόβα» εν όψει Ραπίντ

Το πρώτο φιλικό με αντίπαλο ελληνική ομάδα δίνει σήμερα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει την Skoda Ξάνθη (20:00, OTE Sport). Το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί «πρόβα» για τους Θεσσαλονικείς εν όψει του αγώνα με τη Ραπίντ Βιέννης.

Με απόφαση της διοίκησης η είσοδος για το σημερινό παιχνίδι είναι ελεύθερη για όλες τις θύρες, κι ο κόσμος που θα βρεθεί στις κερκίδες του γηπέδου θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια μικρή γεύση της ομάδας που ετοιμάζει ο Γιώργος Δώνης για το παραπάνω κρίσιμο παιχνίδι.