Άλλο ένα παζάρι παλαιών αντικειμένων θα περιμένει τους Θεσσαλονικείς (μάλλον στο Σαββατοκύριακο 15 ή 16 Σεπτεμβρίου) στο Πεδίον του Άρεως (το πάρκο απέναντι από το Γ Σώμα Στρατού). >>>

 

Τη σχετική απόφαση έλαβε, απόψε, το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης. Οι δημοτικοί σύμβουλοι έδωσαν την έγκρισή τους, για να οργανωθεί από τους παλαιοπώλες της πόλης άλλο ένα ανοικτό παζάρι παλαιών αντικειμένων.

Όσοι βρήκαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το παζάρι της περασμένης Κυριακής μιλούν για “πολύ καλές ευκαιρίες”! Βρήκαν σε αυτό πανέμορφα παλαιά αντικείμενα και, μάλιστα, σε πολύ καλές τιμές.

Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε κάποια από αυτά. Ένα αντικείμενο, πάντως, που τράβηξε πολλά βλέμματα, ήταν η πανέμορφη ξύλινη σεζ λονγκ (ξαπλώστρα), ιταλικού ντιζάιν, που –μάλλον- προέρχεται από παλιό κρουαζιερόπλοιο.

Σύμφωνα, πάντως, με τους οργανωτές, τα αντικείμενα που πωλούνται περισσότερο, είναι τα υαλικά και οι πορσελάνες. Παλιά σερβίτσια του τσαγιού, αλλά και του φαγητού, γυαλικά, πανέμορφες φρουτιέρες, πουλήθηκαν σα… ζεστό ψωμί, κυρίως σε νεαρά ζευγάρια, που έδειξαν ότι γνωρίζουν να εκτιμούν τα παλιά, αλλά πανέμορφα, αντικείμενα.