«Ο γάμος είναι ένα πραγματικό... «μυστήριο» και το εννοώ με όλες τις έννοιες που μπορείτε να φανταστείτε!» λέει γελώντας ο Πάνος.  >>>


 
Όσο για την απιστία, επιμένει πως «ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό ον! Όταν μου συνέβη να ανακαλύψω την απιστία, υπέθεσα πως την είχα συγχωρήσει, αλλά τελικά δεν το είχα. Στους ανθρώπους μπορώ να συγχωρήσω τα πάντα αλλά δεν ξέρω αν τελικά συγχωρώ καλά. Το παλεύω όμως!». Ο ίδιος πάντως δεν έχει να απασχολεί το μυαλό του αυτή την περίοδο με κάτι τέτοιο, αφού ο έρωτάς του με Μαρία Σολωμού είναι αμοιβαίος και δυνατός! «Σε μια κοπέλα βρίσκω πάντα το πιο όμορφο πράγμα πάνω της! Μου αρέσουν όλες οι γυναίκες. Στη γυναίκα της ζωής μου όμως, δεν μπορώ να διαλέξω το πιο όμορφο σημείο της, επιλέγω τα πάντα», λέει σε μια εξομολόγηση καρδιάς αν και επιμένει να μη θέλει να μιλήσει άλλο για αυτό.

Πάντως το πατρικό ένστικτο δεν φαίνεται να έχει ξυπνήσει ακόμα μέσα του «Παιδιά ίσως να μην κάνω, είμαι ανεύθυνος για να κάνω παιδιά. Μεγαλώνοντας μπορεί να θελήσω αλλά τώρα δεν το βλέπω έτσι», εξηγεί.

«Στην Ελλάδα μου τη σπάει που ενώ είμαστε τόσο ωραίοι τα έχουμε βάλει με τον εαυτό μας», λέει ενώ η κρίση δεν τον έχει αγγίξει πολύ κάτι που του δημιουργεί ακόμα και ενοχές. «Η κρίση με έχει επηρεάσει λίγο, πιο πολύ από τους συνανθρώπους μου, γιατί εγώ βρέθηκα στην περίεργα άτυχη στιγμή να τα πηγαίνω καλά όταν όλοι πήγαιναν πίσω. Κάποια στιγμή ένιωσα ενοχές, ότι εγώ είμαι το αντίβαρο. Όμως όλο αυτό το πράγμα με την κρίση, νιώθω ότι πρώτα μας το αναγγείλανε και μετά συνέβη».

Το μεγάλο του ελάττωμα, όπως ομολογεί ο ίδιος είναι ότι «δεν είμαι σίγουρος για τίποτα, δεν μπορώ να ξεχωρίσω το σωστό από το λάθος. Δεν ξέρω ποιος είμαι, είμαι αυτό που θα ήθελα να είμαι, αυτό που θα ήθελαν οι άλλοι να είμαι...» καταλήγει αστειευόμενος, και εξηγεί πως «από τα αρνητικά βελτιώνεσαι αλλά πρέπει να ξεχωρίζεις ποια προέρχονται από πραγματική κριτική και ποιά από εμπάθεια».

Φέτος το καλοκαίρι ο Πάνος θα δουλεύει. «Γενικώς δεν πάω διακοπές αλλά αν έπρεπε να φύγω με ένα one way ticket για κάπου τότε θα πήγαινα στους Αντίπαξους».