Η δικτατορία στην Ελλάδα πέφτει... Μια ιταλική οργάνωση, που δραστηριοποιείται στο αντάρτικο πόλεων, ετοιμάζει την απαγωγή ενός Ιταλού επιχειρηματία, στην Ελλάδα. Ένας Έλληνας ηθοποιός από το Θεσσαλικό κάμπο, γόνος ενός παράνομου έρωτα, μπλέκεται στην υπόθεση... >>>

Αυτή είναι, σε αδρές γραμμές, η υπόθεση του νέου βιβλίου της δημοσιογράφου Κάτιας Ζελομοσίδου. Με τίτλο «Η απαγωγή» και ήρωα τον ηθοποιό Στέρη Μπραντή κυκλοφορεί, πλέον, από τις εκδόσεις Κυριακίδη(Θεσσαλονίκη 2012). Ο Μπραντής, μαζί με τον κυνικό τρομοκράτη Ντομένικο Σαλβατόρε, που σφυρηλάτησε την αδιαφορία του για την ανθρώπινη ζωή στο καμίνι της απώλειας της συντρόφου του στον έρωτα και τον ταξικό αγώνα και τον οξυδερκή και συγκρατημένο Ελπιδοφόρο Νικονόμου, υψηλόβαθμο στέλεχος της Ιντερπόλ, θα μπλεχτούν σε ένα γαϊτανάκι περιπέτειας...
Το βιβλίο, είναι ένα μυθιστόρημα περιπέτειας που παρουσιάζει τις παράλληλες ιστορίες δύο πασίγνωστών ηθοποιών που πρωταγωνιστούν σε ένα πολύ δημοφιλές τηλεοπτικό σίριαλ: Του Μπραντή και του Σαλβατόρε. 
Είναι το πρώτο πεζογραφικό βιβλίο της δημοσιογράφου Κάτιας Ζελομοσίδου. Έχει στο ενεργητικό της ένα βιβλίο δοκιμίων με γενικό τίτλο « Άγνωστο πρόσωπο» και την έρευνα «Μεγάλες όπερες». Επίσης, έχει πλούσιο μεταφραστικό παρελθόν.
Στην κάτω φωτογραφία η συγγραφέας με το ζεύγος Καπετανόπουλου, τη Σάσα Τζιοβάνη και τον Θανάση Πουλιάδη, κατά την παρουσίαση του βιβλίου, τον περασμένο Ιούνιο.