Μεταγραφική υπέρβαση προσπαθεί να πετύχει ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται μια… ανάσα από την απόκτηση του Ρετζινάλντο, ο οποίος πρόκειται να ενισχύσει την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας. >>>


Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει έρθει σε συμφωνία με την Σιένα για τον 29χρονο παίκτη, ο οποίος έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στα ιταλικά γήπεδα. 
Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου λήγει του χρόνου και οι «ασπρόμαυροι» θα τον αποκτήσουν ως ελεύθερο. Πλέον εκείνο που απομένει είναι η συγκατάθεση του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν είναι φθηνός για τα φετινά δεδομένα του ΠΑΟΚ. 
Την περσινή σεζόν ο Ρετζινάλντο έπαιξε σε 13 αγώνες του ιταλικού πρωταθλήματος, έχοντας συνολικό χρόνο συμμετοχής 479 λεπτά συμμετοχής. 

Απομένουν οι ανακοινώσεις για Χακόμπο
Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ανακοίνωση της μεταγραφής του Σανθ Χακόμπο από τον ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός τερματοφύλακας βρίσκεται από χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και, σύμφωνα με πληροφορίες, τα έχει βρει σε όλα με τον «Δικέφαλο του Βορρά». 
Ο 29χρονος πορτιέρο αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο και έτσι θα καλυφθεί το κενό που άφησε ο Ντάριο Κρέσιτς, ο οποίος πλέον ανήκει στη Λοκομοτίβ Μόσχας. 
Μάλιστα, η SportDay επικοινώνησε με τον Χακόμπο πριν εκείνος αναχωρήσει για τη συμπρωτεύουσα και δήλωσε: «Θα πάω στη Θεσσαλονίκη και αύριο (σ.σ.: σήμερα) θα μιλήσουμε με τους ανθρώπους της ομάδας για τις λεπτομέρειες. Αν όλα πάνε καλά, θα περάσω τα ιατρικά και θα υπογράψω. Ακόμα, όμως, δεν υπάρχει κάποια συμφωνία».