Τα ταπεράκια τους γεμάτα φαγητό, χρωματιστά τραπεζομάντιλα και την καλή τους διάθεση καλούνται να φέρουν οι Θεσσαλονικείς στο πάρκο άθλησης και ψυχαγωγίας στην πλατεία της ΧΑΝΘ, την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου, οπότε ο κεντρικός δήμος διοργανώνει "πικ νικ". >>>

Το νεανικό "πικ νικ" πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά από το τμήμα νεολαίας της αντιδημαρχίας Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών. Πέρυσι, τόπος συνάντησης ήταν η πλατεία Αριστοτέλους, στο κέντρο της πόλης. 
«Επιλέξαμε φέτος το συγκεκριμένο πάρκο γιατί είναι μία όαση δροσιάς. Παράλληλα, όσοι θα συμμετάσχουν στο πικ νικ θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με εναέριο στίβο, πίστα αναρρίχησης, paint ball, τραμπολίνο, ράμπα skate και πίστα parkour» δήλωσε η αντιδήμαρχος Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών Μαρία Πασχαλίδου. 
Η εκδήλωση, η οποία θα πλαισιώνεται επίσης από διαδραστικά παιχνίδια και μουσική, θα ξεκινήσει στις τρεις το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί αργά το βράδυ. Σκοπός της αρμόδιας αντιδημαρχίας είναι να διασκεδάσουν οι νέοι της πόλης, να χορέψουν και ταυτόχρονα να εκπαιδευτούν και να αθληθούν στις εγκαταστάσεις του πάρκου.