Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις θερμές ώρες της ημέρας, με μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου, της Δυτικής και Κεντρικής Στερεάς και της Πελοποννήσου περιμένουμε σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.  >>>

 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 25 έως 35 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 22 έως 36 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 25 έως 33 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 25 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι με εξαίρεση το Βορειοδυτικό Αιγαίο όπου θα πνέουν ασθενείς μεταβλητών διευθύνσεων, στο υπόλοιπο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Ανατολικό, Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς και μετά το μεσημέρι μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως 3 μποφόρ, ενώ στο Σαρωνικό από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
 
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις μετά το μεσημέρι στα ορεινά περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς, όπου μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς έως σχεδόν μέτριους 3-4 μποφόρ.