Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί απέναντι στη Ραπίντ Βιέννης, προκειμένου να περάσει στους ομίλους της διοργάνωσης, αλλά αυτό θα πρέπει οι παίκτες του Γιώργου Δώνη να το δείξουν μέσα στο γήπεδο, αρχής γενομένης από την αποψινή αναμέτρηση της Τούμπας. >>>

Στόχος των «ασπρόμαυρων» είναι η νίκη με «καθαρό» σκορ, έτσι ώστε στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί επί αυστριακού εδάφους να έχουν... την τύχη στα χέρια τους.
Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά», Γιώργος Δώνης, προσανατολίζεται στο να ρίξει στη μάχη τον Εργκούς Κάτσε, προκειμένου ο νεαρός μέσος να καλύψει το κενό του τραυματία, Πάμπλο Γκαρσία. 
Ετσι, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γλύκος, σέντερ μπακ οι Κουμάλο και Κατσικάς, δεξί μπακ ο Ετο, αριστερό ο Λίνο, κεντρικά χαφ οι Λάζαρ και Κάτσε, δεξιά στην επίθεση θα βρεθεί ο Γεωργιάδης, αριστερά ο Ρομπέρ και δίδυμο στην γραμμή κρούσης οι Αθανασιάδης και Γιάννου.
Η Τούμπα αναμένεται να είναι γεμάτη, γεγονός που σίγουρα θα βοηθήσει σημαντικά τους ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια που θα κάνουν για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

Η βόλτα των Αυστριακών στο Λευκό Πύργο
Μεταξύ των θεατών θα βρίσκονται και περίπου 800 οπαδοί της Ραπίντ Βιέννης. Πριν από λίγο έφθασε, στο αεροδρόμιο το πρώτο τσάρτερ με οπαδούς και θα ακολουθήσει και δεύτερο. Χθες, μαζί με την ομάδα, είχε φθάσει το... πρώτο κύμα Αυστριακών. Τα μέτρα ασφάλειας, στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" είναι ιδιαίτερα αυστηρά, με τους αστυνομικούς να μην επιτρέπουν κανέναν να πλησιάσει στα λεωφορεία που μεταφέρουν τους οπαδούς της αυστριακής ομάδας.
Άλλοι οπαδοί της Ραπίντ κάνουν αυτήν την ώρα (12.50) τη βόλτα τους στο πλακόστρωτο του Λευκού Πύργου, ψάχνοντας ένα καλό καφέ για να δοκιμάσουν...φραπέ!

Τι... σκέφτεται ο Σέτελ
Ο προπονητής της Ραπίντ προβληματίζεται για δύο θέσεις. Δεν έχει κατασταλάξει ακόμη αν θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης τον Αλαρ ή τον Μπόιντ και ποιον εκ των Ιλντίζ ή Κούλοβιτς στα χαφ.  Κάτω από τα γκολποστ θα καθίσει ο Κένινγκσχεφερ, στην άμυνα θα βρίσκονται (από τα δεξιά προς τα αριστερά) ο Σίμπελσμπεργκερ, οι εξαιρετικά φομαρισμένοι Σονλάιτνερ, Γκέρσον και ο Κάτζερ.
Ως αμυντικοί μέσοι στο 4-2-3-1 του Σέτελ θα παίξουν οι Χάικινεν και Κούλοβιτς ή Ιλντίζ και ο Χόφμαν θα κινείται σε ρόλο επιτελικού. Από εκεί και πέρα η μία σκέψη του τεχνικού της Ραπίντ είναι να αγωνιστεί αριστερά στην επίθεση ο Ντράζαν (αν και χθες το βράδυ τραυματίστηκε και είναι αμφίβολο αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί), δεξιά ο Μπουργκστάλερ και στην κορυφή ο Αλαρ και η άλλη να πάρει θέση στην κορυφή ο Μπόιντ και ο Αλαρ να μεταφερθεί αριστερά.