Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα, σήμερα, Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012. Ειδικά στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται αίθριος καιρός, με >>>
τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι - απόγευμα στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 19035 βαθμούς κελσίου. 

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις το μεσημέρι - απόγευμα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22-36 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας θα ΄χουμε:

Μακεδονία, Θράκη
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Θα σημειωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Θα σημειωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Θα σημειωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά κυρίως της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 και τoπικά 36 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.