Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ένας 40χρονος ημεδαπός ο οποίος χρησιμοποιώντας μαχαίρι απείλησε και εξύβρισε αστυνομικούς ενώ επιπλέον προσπάθησε να τραυματίσει έναν αστυνομικό κατά τη διαδικασία σύλληψής του.  >>> 


Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, κατόπιν εντολής του Κέντρου Άμεσης Δράσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας μετέβησαν σε σημείο της πόλης όπου και εντόπισαν τον 40χρονο να φέρει μαχαίρι με το οποίο μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία τους, τους απείλησε, ενώ επιπλέον τους εξύβρισε.

Στην προσπάθειά τους να τον ακινητοποιήσουν, ο 40χρονος αντιστάθηκε σθεναρά κι αποπειράθηκε να τραυματίσει με το μαχαίρι έναν αστυνομικό στην κοιλιακή χώρα χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα και συνελήφθη.

Το μαχαίρι συνολικού μήκους δεκαεννέα εκατοστών (μήκους λάμας οκτώ  εκατοστών) κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης του Νόμου Περί Όπλων, της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αντίστασης, εξύβρισης και απειλής, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.