Πέντε μέρες με τα παιδιά της, αλλά χωρίς τον σύζυγο, στη Ρόδο, πέρασε η Δέσποινα, που ξεκουράστηκε λίγο πριν αρχίσει τις πρόβες για τις εμφανίσεις σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας...  >>>


 
Φορώντας μπικίνι που αποκάλυπτε το καλογυμνασμένο της κορμί, η δημοφιλής τραγουδίστρια «άραξε» και δροσίστηκε στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διέμενε, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τα παιχνίδια των παιδιών της στο νερό. «Και τα δύο παιδιά δεν χόρταιναν το παιχνίδι, όμως, ο Γιώργος ήταν ο πιο ζωηρός», αποκάλυψε υπάλληλος του ξενοδοχείου.

Η Δέσποινα δεν παρέλειψε να περιποιηθεί τον εαυτό της κάνοντας μασάζ και θεραπείες προσώπου, ενώ μαζί της ήταν η στενή της συνεργάτιδα Μαίρη Γεωργού και ο make-up artist Δημήτρης Γιαννέτος.

Εκτός από την Μελίνα και τον Γιώργο, το παιχνίδι απόλαυσε και ο Σάμι, το golden terrier της οικογένειας, ενώ ο Ντέμης Νικολαΐδης ακύρωσε την άφιξή του στη Ρόδο γιαεπαγγελματικούς λόγους. Μέχρι την πρεμιέρα της Δέσποινας, στις 30 του μήνα, η οικογένεια θα κάνει διακοπές στις Σπέτσες και την Βόρεια Ελλάδα.