Σε δύσκολη θέση βρέθηκε η Ρένια Λουιζίδου τις τελευταίες ημέρες. Αιτία μια συνέντευξη που είχε δώσει πριν από αρκετό καιρό, που δημοσιεύτηκε όμως πρόσφατα, αλλά στο μεσοδιάστημα πολλά πράγματα είχαν αλλάξει.  >>> 



Τι εννοούμε; Πριν καιρό, η Ρένια ρωτήθηκε σε συνέντευξη, αν έχει πληρωθεί για τα γυρίσματα του σίριαλ "Το αμάρτημα της μητρός μου". Η απάντηση της Ρένια ήταν πώς δεν έχει πληρωθεί ακόμη, πράγμα σύνηθες πλέον για τους περισσότερους Έλληνες ηθοποιούς που βλέπουν τις πληρωμές τους να καθυστερούν δραματικά.

Η συνέντευξη δημοσιεύτηκε πρόσφατα, αλλά μέχρι να κυκλοφορήσει το περιοδικό, η Ρένια είχε ήδη πάρει τα πρώτα της χρήματα. Μια εξέλιξη που το περιοδικό δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει. Η είδηση έκανε το γύρω του διαδικτύου και η Ρένια βρέθηκε σε αμήχανη θέση απέναντι στο συνεπή παραγωγό.

"Κι όμως πληρώθηκα κανονικά με βάση τη συμφωνία που είχα κάνει. Βασική αρχή των ηθοποιών είναι ότι πληρωνόμαστε 4 ή και 6 μήνες μετά από την προβολή των επεισοδίων. Η πρώτη μου πληρωμή ήταν να γίνει κανονικά μέσα στον Ιούλιο, πράγμα που συνέβη.

Είναι άδικο που ο παραγωγός κάθεται και "τα ακούει", ενώ είναι από τους λίγους πλέον συνεπής και από τις ελάχιστες παραγωγές που πληρώνουν με βάση την συμφωνία που έχει κάνει ο καθένας, το τονίζω αυτό. Έχει γίνει τόσο σπάνιο φαινόμενο να πληρωνόμαστε κανονικά, που όποτε συμβαίνει πρέπει να το επιβραβεύουμε", είπε η ηθοποιός.