Απελαύνεται από την Ελλάδα ο νεαρός Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη στα Καλάβρυτα, με την κατηγορία ότι ανάρτησε στο Διαδίκτυο βίντεο στο οποίο έχει μαγνητοσκοπηθεί η βεβήλωση της ελληνικής σημαίας. >>>

Στο βίντεο απεικονίζεται ένας Αλβανός, με στολή παραλλαγής, να πυροβολεί και να καίει την ελληνική σημαία. Το βίντεο αναρτήθηκε σε γνωστό ιστότοπο και από εκεί το παρακολούθησαν χιλιάδες. Τα καταδικαστικά σχόλια ήταν πάρα πολλά, ενώ, ταυτόχρονα, οι αρχές άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του ανθρώπου που "φόρτωσε" το βίντεο, με το σκεπτικό πως θα είναι ο ίδιος που πρωταγωνιστεί.
Ενώ, όμως ,το βίντεο "διαφημιζόταν" ότι ήταν γυρισμένο από Αλβανούς στην Ελλάδα (στο Χελμό), αποδείχτηκε πως ήταν γυρισμένο στην Αλβανία(στη θέση Κούξι). Αυτό αναφέρεται και στο φάκελο της δικογραφίας, που βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα Καλαβρύτων. 
Σύμφωνα με το thebest.gr, μέχρι τώρα δεν έχει «δέσει» η συμμετοχή στο προσβλητικό βίντεο του νεαρού Αλβανού που έχει συλληφθεί καθώς ήταν εκείνος που το ανέβασε στη σελίδα του, όχι, όμως κι αυτός που πρωταγωνιστεί, ή το μαγνητοσκόπησε. Ο νεαρός υποστηρίζει ότι ένας φίλος του από την Αλβανία του έστειλε το επίμαχο βίντεο και εκείνος έκρινε σκόπιμο απλά το ανεβάσει στο διαδίκτυο.
Σε κάθε περίπτωση πάντως ο νεαρός έμπλεξε, αφού με αφορή την σύλληψή του θα απελαθεί από την Ελλάδα καθώς δε διαθέτει τα απαραίτητα έγγραφα για την παραμονή του στη χώρα.
Οι έρευνες για το επίμαχο βίντεο συνεχίζονται.