Με 21 μουσικά συγκροτήματα ανοίγει στις 17 Αυγούστου η αυλαία του 5ου Ροκ Φεστιβάλ που διοργανώνει ο δήμος Νάουσας, στο δημοτικό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη». >>>


Στο Naoussa Rockfest συμμετέχουν περίπου 100 μουσικοί από τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, τη Βέροια, το Βόλο, τα Γρεβενά, την Καβάλα, την Αριδαία και τη Νάουσα.

Σκοπός του φεστιβάλ, που θα διαρκέσει έως τις 20 Αυγούστου, είναι να προσφέρει βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης σε νέους μουσικούς και ερασιτεχνικά συγκροτήματα, δίνοντάς τους την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με το κοινό. Φέτος, μαζί με τα ερασιτεχνικά συγκροτήματα, συμμετέχουν και μουσικά σχήματα που έχουν ξεκινήσει επαγγελματική καριέρα. Η διοργάνωση, όπως κάθε χρόνο, στηρίζεται στην ανιδιοτελή και εθελοντική συμμετοχή των μουσικών.

Οι συμμετοχές στο φεστιβάλ υποβλήθηκαν στο δήμο Νάουσας και στη συνέχεια η καλλιτεχνική επιτροπή (Θεοδόσης Σιώψης, Γιάννης Κοκοβίδης, Τάσος Κάργας, Βιργινία Καραφούσια, Δημήτρης Κεραμίδης, Χρήστος Βουδούρης, Γιώργος Λαπαβίτσας, Μάριος Τσιρογιάννης) προχώρησε στην τελική διαμόρφωση του τετραήμερου προγράμματος των συναυλιών.

Μεταξύ άλλων στο 5ο Naoussa Rockfest συμμετέχουν οι: Axes to Asses, Panic, Reverse (Νάουσα), Killson, Jane Doe, Device, Dagger of Betrayal (Θεσσαλονίκη), Fata Morgana (Καβάλα), The Spaceguest (Αθήνα), The Athlions (Βέροια).

Ωρα έναρξης των συναυλιών: 20.30.

Η διάθεση των εισιτηρίων στη συμβολική τιμή των 5 ευρώ (ενιαίο εισιτήριο και για τις τέσσερις ημέρες) γίνεται από το Γραφείο Τουρισμού του δήμου (ισόγειο δημοτικού θεάτρου, τηλ. 2332026592 και το Γραφείο Πολιτισμού & Αθλητισμού στο Δημαρχείο Νάουσας (τηλ. 2332350300).